Ryanair létá do Řecka! Rhodos, Kos a Volos již od 1 538 Kč

08. 03. 2010     Letenky levně

Nízkonákladová společnost Ryanair od května expanduje do Řecka a otevírá své nové linky z Frankfurtu Hahn na letiště Volos a Kos, z Milána Bergama na letiště Volos, Kos a Rhodos a z italské Pisy do Rhodosu.

Štítky:
Letenky do Řecka, Letenky do Volosu, Letenky na Kos, Letenky na Rhodos, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky na Rhodos? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair: akční letenky a nové lety do Řecka

    (26.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že vstoupí také na řecký trh, kam otevře hned 6 nových linek. Mezi nové destinace se přidají velmi oblíbená letoviska Kos, Rhodos a Volos. Lety z Milána Bergama do všech tří destinací, z Frankfurtu Hahnu na Kos a Volos a z Pisy na Rhodos začnou během května 2010.

  • Nejlevnější akční letenky: Milan, Amsterdam, Rhodos

    (24.09.2010, Rádi cestujeme) Po nějaké době vám přinášíme další nejlevnější akční letenky, tentokrát společnosti Ryanair a EasyJet. Ryanair nabízí letenky od 130,- Kč, EasyJet pak od 479,- Kč, resp. 361 Kč. Ceny jsou vč. tax. V ceně jsou příruční zavazadla. Počítejte pouze s případným poplatkem za platbu, cca. 5 €. Nejlevnější letenky jsou do Milana (z Brna), Bari, Bologně atd. Levné letenky najdete i do Amsterdamu, Paříže, Maroka, na Rhodos či Korsiku.

  • Levné letenky: New York, Rhodos, Dubaj

    (24.11.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou opět tématem našeho článku. Našli jsme levné letenky do New Yorku, cena za zpáteční letenku je pod 9tis. korun, vč. tax. Levně doletíte i na Rhodos a to z Říma. Cena dvou zpátečních letenek nepřekročí 800 korun. Ubytování za dvě osoby/noc stojí od 531 korun. Z Barcelony se naopak dopravíte levně na Kanárské ostrovy. Z Prahy nás zaujala letenka do Dubaje, kde jsme našli také poměrně levný jednohvězdičkový hotel.

  • Letenky Praha - Paříž nabídne od léta již 5 aerolinek

    (18.05.2009, Akční letenky.cz) Letecké spojení na trase Praha - Paříž nabídne během léta celkem pět leteckých společností. Lety do Paříže mají stabilně v letovém řádu tradiční aerolinky Air France a ČSA, které jsou obě členky letecké aliance SkyTeam a které obě létají na letiště Paříž Charles de Gaulle.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.