Rady a tipy: odbavení online

12. 03. 2010     Akční letenky.cz

Chystáte se brzo na výlet ať už po světě či za humny letadlem? Určitě již tedy znáte pohodlné odbavení online čili jinak řečeno odbavení přes internet, které dnes už nabízí téměř všechny aerolinky včetně nízkonákladovek Ryanair či WizzAir. Pokud však nikoliv, máme pro vás skvělé zprávy.

Štítky:
Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Online odbavení s ČSA nyní i na letišti Ostrava

    (17.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA nabízí nově odbavení online také z Letiště Ostrava. Využít odbavení online mohou cestující jak na lince Praha – Ostrava, tak také na navazujících linkách. Online check-in je možné využít nejdříve 24 hodin před odletem, nejpozději pak 35 minut.

  • ČSA umožňují placení nadměrných zavazadel online

    (22.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA České Aeroline umožňují cestujícím platit online za zavazadla, která překračujcí limity standardních zavazadel. Přes novou aplikaci, kterou na svých stránkách nově umístily, si mohou cestující dokoupit nadváhu zavazadel až o třetinu levněji než na letišti. Limit pro nákup nadbytečných kilogramů online je 30 kg.

  • Skyeurope - online chat s ředitelem

    (23.06.2009, Letenky levně) Na iDnes proběhl online chat s finančním ředitelem nízkonákladové letecké společnosti Skyeurope. Chat bohužel nepřináší ze strany Skyeurope žádné nové zásadní informace o situaci ve společnosti.

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.


Sponzorované odkazy