Ryanair nabízí levné letenky od 209 Kč

12. 03. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair dnes spustila další akční nabídku na levné letenky od 209 Kč. Akce na letenky platí do úterý 16. března 2010 a letět je možné v období od čtvrtku 1. dubna 2010 do pondělí 31. května 2010. Akční letenky se nevztahují na vybraná období a je nutné je rezervovat s dvoutýdenním předstihem.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Letenky Ryanair, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.

  • Levné letenky: New York, Rhodos, Dubaj

    (24.11.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou opět tématem našeho článku. Našli jsme levné letenky do New Yorku, cena za zpáteční letenku je pod 9tis. korun, vč. tax. Levně doletíte i na Rhodos a to z Říma. Cena dvou zpátečních letenek nepřekročí 800 korun. Ubytování za dvě osoby/noc stojí od 531 korun. Z Barcelony se naopak dopravíte levně na Kanárské ostrovy. Z Prahy nás zaujala letenka do Dubaje, kde jsme našli také poměrně levný jednohvězdičkový hotel.

  • Aktuální levné letenky

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Na velmi levné letenky jsme narazili u Pelikan.cz na trase Vídeň-Moskva. Jedna zpáteční letenka vč. tax, bez slevy za registraci u nás, stojí 4 269,- Kč. Další levné letenky nabízí například Wizzair na trase Wroclav-Oslo. Leťte před vánoci z Prahy do Benátek za 804,- korun. Levné letenky najdete i z Bratislavy do Paříže, zvláště v měsíci lednu.

  • Levné letenky: Madrid, Brusel, Sardinie

    (18.02.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky jsme nalezli na trasách z Brna, Bratislavy, ale také Prahy. Levně lze letět do Kodaně, Milana, na Sicílii nebo Bruselu. V tabulce také najdete levné letenky do Madridu, na Sardinii - Cagliari - let je z Brna s přestupem v Milaně. Za letenky pro dvě osoby z Brna do Madridu zaplatíte 1 660,- Kč vč. tax, bez poplatku za platbu. Za podobnou cenu pak doletíte na Sardinii.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.