British Airways a TAP Portugal budou stávkovat

16. 03. 2010     Akční letenky.cz

Letecké společnosti British Airways a TAP Portugal budou stávkovat. Již včera jsme v článku Zajímavosti a zprávičky z leteckého světa informovali o plánované stávce TAP Portugal. Piloti této letecké společnosti, která mimo jiné nabízí i lety z Prahy do Lisabonu, by měli stávkovat celkem 6 dní od 26. do 31. března 2010.

Štítky:
British Airways, TAP Portugal

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • British Airways a Iberia podepsaly dohodu o fúzi

    (12.04.2010, Akční letenky.cz) Britská letecká společnost British Airways a španělská aerolinka Iberia podepsaly minulý týden dohodu o fúzi. British Airways bude vlastnit 55% ze společného podniku, zbytek zůstane Iberii. Sídlo nově vzniklé společnosti bude v Londýně, hlaví letiště se budou nacházet v Londýně a Madridu.

  • Velké letecké společnosti budou propouštět

    (07.09.2009, Akční letenky.cz) ČSA není jedinou leteckou společností, která nejspíš bude propouštět. Finanční problémy, které si žádají omezení kapacit leteckých společností, řeší i Air France – KLM a British Airways. Podle aero.sme.sk chystá Air France snížení stavu až o 1500 zaměstnanců. British Airways údajně počítá s odchodem až 4000 lidí.

  • British Airways zlevňuje letenky do Anglie

    (06.08.2009, Akční letenky.cz) Britská letecká společnost British Airways nabízí levné letenky do Anglie. Akční nabídka letenek platí pouze do 9. srpna 2009. Za úvahu stojí například letenky Praha – Londýn již od L55 za jednosměrný let z Prahy. Aerolinka British Airways nedávno zavedla novinku, která ale české cestující mířící do Londýna vůbec nepotěší.

  • Zaměstnanci British Airways ohlašují stávku

    (11.05.2010, Akční letenky.cz) Zaměstnanci tradičního britského přepravce British Airways ohlašují stávku. Jmenovitě se jedná o následující dny v měsíci květnu a červnu: 18. – 22. května a 24 – 28. května, 30. května až 3. června, 5. – 9. června 2010. Díky podpoře zaměstnanců British Airways nebude provoz na letištích Lonýn Gatwick a Londýn City stávkou téměř ovlivněn.


Sponzorované odkazy