Letenky po Evropě s aerolinkou WizzAir od 399 Kč

25. 03. 2010     Akční letenky.cz

Táhne také vás jarní počasí někam na výlet? Máme pro vás jednoduchou radu! Zarezervujte si právě teď letenky s nízkonákladovkou WizzAir a leťte na konci března či během dubna do vaší oblíbené destinace. Kam si můžete zaletět?

Štítky:
Letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • easyJet letenky po Evropě od 499 Kč

    (16.08.2010, Akční letenky.cz) Neváhejte, sbalte si své „saky paky“ a hurá na výlet po Evropě. EasyJet letenky jsou totiž dostupné již od 499 Kč a to za jednu cestu včetně daní. Pokud si odpustíte finančí a věcnou zátěž – odbavované zavazadlo, můžete se již za pár korun podívat po Evropě při odletu z Letiště Praha Ruzyně.

  • Vyhrajte zpáteční letenky po Evropě s ČSA

    (21.10.2009, Akční letenky.cz) České aerolinie pořádají soutěž o zpáteční letenky po Evropě. Soutěž probíhá od 19.10.2009 do 8.11.2009 na webových stránkách http://csa-media.cz. O co se hraje Hlavní cenou v soutěži jsou tři zpáteční letenky po Evropě v síti Českých aerolinií. Výhra však nezahrnuje taxy a poplatky, které si tak výherci budou muset zaplatit sami.

  • Oblíbená sekundární letiště v Evropě 2

    (29.01.2010, Akční letenky.cz) Už jednou jsme přinesli článek Oblíbená sekundární letiště v Evropě, kde jsme stručně představili 5 oblíbených sekundárních letišť v Evropě. Dnes následuje malé pokračovaní, neboť sekundární letiště jsou velice populární hlavně mezi lidmi, kteří často cestují s nízkonákladovými leteckými společnostmi, hledají různé akční nabídky a levné letenky.

  • Prodloužené víkendy po Evropě od 1695 Kč

    (18.10.2010, Akční letenky.cz) Přemýšleli jste o tom, že byste si vzali v práci pár dní volna a odcestovali se toulat po Evropě? Pokud ano, tak máme pro vás skvělé zprávy – přinášíme novinky o možnostech tzv. prodloužených víkendů s Austrian Airlines.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.