Smart Wings otevírá novou linku do Milána

29. 03. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings zahájila včera lety na trase Praha – Miláno Bergamo. Nový let bude operován 4x týdně v pondělí, ve čtvrtek, v pátek a v neděli a zatím je v nabídce do konce října.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Smart Wings zavádí novou linku Praha - Burgas

    (11.06.2009, Akční letenky.cz) Smart Wings zavádí novou linku z Prahy do bulharského Burgasu. Let bude operován každou neděli moderními letouny Boeing 737-800. Využijte pro svou dovolenou přímý let z Prahy za zajímavé ceny. Smart Wings nabízí na všech svých letech občerstvení zdarma. Všichni pasažéři Smart Wings mohou zdarma přepravit 5kg kabinového a 20kg odbaveného zavazadla.

  • Smart Wings zavede novou linku do Patrasu

    (29.04.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings nabízí novou pravidelnou linku Praha - Patras. Společnost tak rošiřuje síť letů do Řecka. Let bude operován jednou týdně v neděli od 24.května do 4.října 2009 a bude ho obsluhovat moderní letoun Boeing 737-500. Smart Wings na všech svých letech občerstvení zdarma.

  • Smart Wings ruší linku Praha – Bukurešť

    (15.10.2010, Akční letenky.cz) Česká nízkonákladová společnost Smart Wings se rozhodla zrušit svoji nově zavedenou linku z Prahy do rumunské Bukurešti. Aerolinka přitom plánovala, že její lety budou dostupné od 31. října 2010.

  • Ryanair otevírá novou základnu v Seville

    (26.07.2010, Akční letenky.cz) Již 44. základnu otevírá nízkonákladová letecká společnost Ryanair. Od listopadu se jí stane letiště v Seville, kterému aerolinka přiřadí dvě letadla. Celkem bude ze Seville zajišťovat 29 linek, z nichž 10 bude nových. Nově bude Ryanair létat na trasách Sevilla - Londýn (Gatwick), Bari, Eindhoven, Marseille, Palma, Paříž, Santiago, Benátky Treviso, Valencia a Zaragoza.


Sponzorované odkazy