Letiště Praha nabídne v létě 131 destinací v 51 zemích

31. 03. 2010     Akční letenky.cz

V neděli 28. března 2010 byl na Letišti Praha Ruzyně zahájen provoz podle nového letního letového řádu. Od konce března do 30. října 2010 plánuje celkem 50 leteckých společností pravidelná přímá letecká spojení do 131 destinací v 51 zemích.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair v některých zemích nebude lítat až do středy

    (19.04.2010, Rádi cestujeme) Na základě současných meteorologických předpovědí, a předpovědi pohybu sopečného mraku, se Ryanair rozhodl ve vybraných zemích zrušit lety až do středy 21. dubna. Jedná se o tyto země:Velká Británie, Irsko, Dánsko, Finsko, Norsko, Švédsko, Belgie, Holandsko, Francie, Německo, Polsko a pobaltské státy. Jižní Evropy se toto netýká. O Česku se Ryanair nezmiňuje.

  • Wizzair: Letenky z Prahy do Paříže v létě jen za 934 Kč

    (03.05.2010, Letenky levně) Pokud ještě nevíte, kam v létě vyrazit, vyzkoušejte akční nabídku nízkonákladových aerolinek Wizzair. Díky nim se o letošních prázdninách můžete vydat z Prahy do Paříže za příjemných 934 Kč! Volných termínů je více než dost, letět tak můžete například 25. července tam a 30. července zpět.

  • Jet2 nabídne v létě letenky Praha – Manchester

    (06.10.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 oznámila, že bude od 1. dubna 2010 létat na trase Praha – Manchester. Letenky budou k dostání celkem čtyřikrát týdně v pondělí, čtvrtek, pátek a neděli. Cena jednosměrné letenky Praha – Manchester, včetně tax, by měla začínat na L19,99. Spojení mezi Prahou a Manchesterem doposud provozovaly společnosti bmibaby a České aerolinie.

  • Cimber letenky: do Dánska v létě 2011 od 1985 Kč

    (24.09.2010, Akční letenky.cz) Jste trochu smutní, že tohle léto se již nachýlilo ke konci? Nesmutněte a začněte raději plánovat příští letní dovolenou! Cimber letenky vás a vaše blízké mohou přenést do Dánského království od pouhých 1985 Kč za zpáteční cestu včetně daní a poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do České republiky

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.