easyJet rozšiřuje počet přímých letů z Prahy o 50%

31. 03. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost easyJet posiluje své postavení na českém trhu. V neděli 28. března 2010 byla otevřena letecká trasa Praha – Paříž, jedna ze tří nových linek easyJet letošního jara. V dubnu začne easyJet létat z Prahy do anglického Doncasteru a v květnu do Amsterdamu.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Iceland Express od příštího léta rozšiřuje počet destinací

    (01.11.2009, Letenky levně) Islandské aerolinky Iceland Express navzdory krizi, která velmi citelně zasáhla i tento ostrovní stát, rozšiřují od příštího léta počet svých destinací. Počínaje 1. červnem 2010 budou krom newyorského letiště Newark obsluhovat i následující města: Aalborg Alicante Barcelona Basilej Berlín Billund Birmingham Boloňa Eindhoven Frankfurt Friedrichshafen Göteborg Kodaň Krakov Londýn (letiště Gatwick a Stansted) Lucemburk Milán (letiště Bergamo) Oslo Paříž (letiště Charles de Gaulle) Rotterdam Varšava Ženeva.

  • Austrian rozšiřuje mobilní služby

    (30.06.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Austrian Airlines rozšiřuje nabídku využití mobilních služeb. Od nynějška tak budou moci cestující rezervovat let, změnit rezervaci a odbavit se jednoduše přes svůj mobilní telefon. Členové věrnostního programu Miles & More se navíc mohou odbavit pouze textovou zprávou.

  • WizzAir rozšiřuje své služby

    (18.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir rozšiřuje své služby. Jako novinku totiž představila možnost přidat služby a zavazadla ke stávající rezervaci. Pomocí možnosti "Upravit tuto rezervaci", která je k dispozici na wizzair.com, je nyní možné přidat také služby jako odbavená zavazadla, nadměrná hmotnost zavazadla, sportovní vybavení, přednostní nástup či extra prostor pro nohy.

  • Ryanair přidává linky do Řecka

    (06.02.2011, Rádi cestujeme) Plánujete dovolenou v Řecku? Tak možná máme pro vás dobrou zprávu! Ryanair rozšiřuje počet letů do Řecka. A pozor nejen tam, ale také třeba na Kypr, Chorvatska nebo do jižní Itálie. Jak tedy nové trasy vypadají?


Sponzorované odkazy