Letenky do Japonska, Číny či Indie? Nyní v akci!

08. 04. 2010     Akční letenky.cz

Letecká společnost Finnair nabízí letenky do destinací v Japonsku, Číně a Indii v akci. Z Prahy je možné letět s přestupěm v Helsinkách do destinací jako například Bangkok, Peking či Osaka. Ceny letenek se pohybují od 13600 Kč za zpáteční letenky včetně daně a poplatků.

Štítky:
Ceny letenek, Finnair, Letenky, Letenky Finnair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • British Airways: levné letenky do celého světa

    (19.08.2009, Akční letenky.cz) British Airways spustila již tradiční výprodej letenek do celého světa. Čeští cestující tak mají jedinečnou možnost vycestovat s touto aerolinkou z Prahy nejen do Velké Británie , ale také do USA, Jihoafrické republiky, Indie, Číny a dalších zajímavých destinací.

  • Web FlyLowCostAirlines.org nyní již ve 21 jazycích

    (13.07.2009, Akční letenky.cz) Web FlyLowCostAirlines.org je nyní dostupný již ve 21 jazycích. Nově byla zavedena také jeho bulharská verze. Web FlyLowCostAirlines.org je zaměřený na vyhledávání letů s nízkonákladovými leteckými společnostmi. Hledání přímých letů i letů s přestupy.

  • ČSA: Bonusové letenky OK Plus nyní jen za polovinu mílí!

    (06.04.2011, Letenky levně) Naše národní aerolinky ČSA přišly se zajímavou nabídkou pro členy věrnostního programu OK Plus, kterým nyní k zakoupení určitých letenek bude stačit jen polovina běžně potřebných mil. Například za zpáteční letenky z Prahy do gruzínského Tbilisi tak dáte jen 17 500 Kč mil plus povinné letištní taxy.

  • Levné letenky s Ryanairem nyní od 173 Kč

    (14.01.2011, Akční letenky.cz) Zákazníci nízkonákladové letecké společnosti Ryanair mají nyní další možnost vycestovat doslova za pár korun. Aerolinka nabízí levné lety z Brna a Bratislavy, které jsou dostupné od pouhých 173 Kč. Za tuto cenu je například možné pořídit letenky na trase Brno – Milán nebo z Bratislavy do Bruselu a Milána.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.