Akční letenky nejen do Anglie od 269 Kč

07. 04. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair spustila další akční nabídku. Akční letenky jsou tentokrát dotupné od €9,99 resp. 269 Kč. Rezervovat akční letenky je možné do čtvrtku 8. dubna 2010. Akce platí pro letenky s odletem od soboty 1. května do středy 30. června 2010.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair: levné letenky nejen do Anglie od 269 Kč

    (18.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair dnes spustila jednu ze svých dalších akcí na levné letenky. Vzhledem k plánům Ryanairu zrušit všechny lety z Prahy se tak jedná ojednu z posledních příležitostí si levné letenky od tohoto přepravce koupit. V dnešní akci si můžete zamluvit letenky do Birminghamu, Dublinu, Stockolmu či Frankfurtu při odletu z Letiště Praha.

  • Levné letenky nejen z Brna do Milána

    (01.11.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky dnes vydal Ryanair. Cena za letenku se pohybuje od 149,- korun. Akce je platná do nejbližšího čtvrtku. Za necelých 150 korun můžete s Ryanairem nejčastěji letět v měsících prosinec a leden. Za dvě zpáteční letenky vč. tax (bez případného poplatku za platbu) z Brna do Milána zaplatíte 596,- korun. V ceně je příruční zavazadlo.Dále bychom vás chtěli upozornit, že jsme spustili další kolo fotosoutěže. Tentokrát můžete soutěžit o dvě zpáteční letenky z Prahy se společností Wizzair, dále o jednu letenku balónem a o cestovatelského průvodce.

  • Akční letenky a levné ubytování k moři a nejen tam

    (15.06.2010, Rádi cestujeme) Letecká společnost Ryanair nabízí akční letenky letní měsíce červenec a srpen. Můžete tak získat levné letenky například na Sardinii nebo Sicílii. Zajímavá je také trasa Bratislava-Řím. Vyjeďte si na víkend do Říma. Odletíte v pátek 23. července a vracíte se v neděli 25. července. Cena za dvě osoby je 1 872,- Kč. Další zajímavou letní destinací je město Bari. Bari najdete v jižní Itálii u pobřeží Jaderského moře, v oblasti Apulie. Poblíž města je spousta menších letovisek.

  • Levné letenky nejen z Prahy nebo Brna

    (18.11.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete levné akční letenky z Brna, Prahy, Bratislavy, Wroclavy a Berlína. Letenky se pohybují od 147 korun. Levné letenky najdete např. do Osla, Londýna, Paříže, Lyonu, Benátek, ale také třeba do Moskvy. Mezi zajímavé destinace určitě patří Alicante. Jde o oblíbené přímořské město v jižním Španělsku. Denní teplota v tomto městě obvykle ani v zimě nespadne pod 15 stupňů. Dvě zpáteční letenky z Bratislavy do Alicante stojí necelých 1 700 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.