Aerolinka Seagle Air oficiálně přiznala krach

09. 04. 2010     Akční letenky.cz

Slovenská aerolinka Seagle Air přiznala po delší době oficiálně svůj bankrot. Letecká společnost na sebe podala u soudu návrh na konkurz. Krach Seagle Air není žádným překvapením. Již od října minulého roku přestala nabízet letenky, v prosinci byla společnosti odebrána provozní licence. Bylo tedy jen otázkou času, kdy přijde oficiální prohlášení. Share on Facebook

Štítky:
Letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Studentská sleva: Letenky na Slovensko za 425 Kč

    (16.11.2010, ) Slovenské aerolinky Danube Wings nezahálí a na zítřek, 17. listopadu, kdy je oficiálně mezinárodní den studentů, si pro všechny studující připravila akční letenky na cestu z jednoho koutu Slovenska do druhého. Sleva platí na jednosměrnou letenku z Košic do Bratislavy, nebo pro čechy dostupnější let – z Bratislavy do Košic.

  • Letiště Ostrava Mošnov slaví 50 let od zahájení provozu

    (16.10.2009, Akční letenky.cz) Před 50 lety, přesně 16. října 1959 bylo přistáním letounu TU-104A OK-LDA Československých aerolinií oficiálně zahájen provoz na letišti Ostrava – Mošnov. Historie letiště však sahá mnohem dále. První letecké pokusy zde byly prováděny bratry Žurovci již v roce 1909. Letiště v Mošnově má za sebou bohatou minulost.

  • Ztracená zavazadla: noční můra pasažéra

    (30.11.2010, Akční letenky.cz) Někteří z vás to již možná znáte. Přicházíte si k zavazadlovému pásu pro své odbavené zavazadlo první a zůstáváte u něj poslední – černá hmota pásu se syčivě kolem vás vine jako pomstychtivý had a bez vaší tašky! Kdy považujeme svá odbavená zavazadla za ztracená? Vaši odbavené zavazadlo je oficiálně považováno za ztracené dle přepravních podmínek aerolinky.

  • Karneval v Kolíně nad Rýnem

    (18.11.2010, Rádi cestujeme) Tradiční karneval v Kolíně nad Rýnem vyvrcholí „bláznivými dny“, které proběhnou od čtvrtka 3. března do středy 9. března 2011. Mottem karnevalu je tentokrát heslo: „Kolín – není nic lepšího!“. Zásadními daty „bláznivých dnů“ jsou: 3.3. – karnevalový den žen, 7.3. - Růžové pondělí a 9.3. - Popeleční středa.  Ačkoliv kolínský karneval není u nás tak známý, jako např. ten benátský, jeho oficiálně organizované velkolepé oslavy se konají už téměř 180 let.


Sponzorované odkazy


Letenky na Arubu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.