Levné letenky do Amsterdamu & Bristolu od 689 Kč

09. 04. 2010     Akční letenky.cz

Venku bude pomalu krásněji a krásněji každý den. Pokud máte chuť využít hezkého počasí a zaletět si někam na pár dní, využijte možnost nákupu levné letenky na červen se společností easyJet. Ceny za jednosměrný i zpáteční let včetně daní a poplatků jsou přehledně zobrazeny v tabulce níže.

Štítky:
easyJet, Letenky, Letenky easyJet, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Amsterdamu? Vybírejte pohodlně online!
  • EasyJet zlevňuje: letenky do Bristolu od 1702 Kč

    (02.03.2011, Akční letenky.cz) Britská letecká společnost easyJet přichází s akční nabídkou letů do anglického Bristolu. Zpáteční letenky na lince Praha – Bristol jsou k mání od 1702 Kč včetně letištních poplatků. V ceně však není započten poplatek za zavazadlo, který v případě online rezervace činí 660 Kč (přímo na letišti 1320 Kč).

  • EasyJet prodává letenky na letní sezónu 2011

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost EasyJet nabízí v prodeji letenky do Bristolu a Londýna na období jara a léta 2011 již nyní. Cena letenek se pohybuje v tomto období od 709,- Kč. Pokud tedy plánujete letní výlety či dovolenou, letenky do Bristolu a Londýna si u EasyJetu můžete zakoupit už teď.

  • easyJet nabízí slevu až 25%

    (24.04.2009, Akční letenky.cz) easyJet právě nabízí slevu až 25% na všechny svoje letní lety z nebo do Velké Británie. Akce končí v úterý 28.dubna 2009 a platí pro lety v období od 1.června do 30.září 2009. Slevněné jsou tak například letenky do Londýna, Bristolu, nebo East Midlans, kam easyJet létá z pražského letiště.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nepálu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.