Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

14. 04. 2010     Akční letenky.cz

Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Říma

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Vybírejte pohodlně online!
  • Rady a tipy: odbavení online

    (12.03.2010, Akční letenky.cz) Chystáte se brzo na výlet ať už po světě či za humny letadlem? Určitě již tedy znáte pohodlné odbavení online čili jinak řečeno odbavení přes internet, které dnes už nabízí téměř všechny aerolinky včetně nízkonákladovek Ryanair či WizzAir. Pokud však nikoliv, máme pro vás skvělé zprávy.

  • Levné letenky Ryanair: Liverpool za 295 Kč, Kaunas za 872 Kč a Malta jen za 1 228 Kč

    (26.11.2010, Letenky levně) Nízkonákladový přepravce Ryanair přišel s další krátkodobou promoakcí, a tak pro vás dnes máme hned tři tipy na levné letenky po Evropě. Tu nejlevnější pořídíte již za 295 Kč! Právě za 295 Kč si můžete zakoupit zpáteční letenku z polské Wroclawi do Liverpoolu.

  • Levné letenky k moři: Tipy na nejvýhodnější dovolené v červnu a v červenci

    (08.06.2010, Letenky levně) Léto již klepe na dveře a s ním i čas dovolených. A pokud ještě nevíte, kam se letos vydáte, možná vám přijde vhod přehledný seznam levných letenek pro letošní červenec do přímořských destinací.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.


Sponzorované odkazy