Letiště Praha zůstane uzavřeno minimálně do poledne

19. 04. 2010     Akční letenky.cz

Ačkoliv byl již vzdušný prostor nad Českou republikou částečně otevřen, Letiště Praha Ruzyně zůstane uzavřené minimálně do dnešního poledne. Během dopoledne bude o případném otevření jednat řídící výbor. Do dnešního rána muselo být kvůli prachu z islandské sopky zrušeno zhruba 63 tisíc letů.

Štítky:
Letiště Praha, Sopečný mrak

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letadlo SkyEurope je stále na letišti v Pažíži

    (24.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Paříž Orly i nadále zadržuje kvůli dluhům letadlo nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope. Uvedly to dnes kolem poledne Finanční noviny. Podle ČTK by Boeing 737 pro 130 až 150 cestujících mohl být uvolněn v pátek, pokud se obě strany dohodnout na nejlepším možném řešení.

  • Akční letenky od GermanWings

    (20.05.2010, Rádi cestujeme) Letecká společnost Germanwings přináší tento týden další z pravidelných akcí na výhodné letenky. V rámci ní mají zákazníci možnost pořídit půl milionu letenek od 19,99 €, a to v rámci dvacítky leteckých tras včetně té z a do Prahy. Akce byla spuštěna úderem středečního poledne (19. května) a potrvá až do pondělní půlnoci (24. května). Platí na vybrané lety uskutečněné v období mezi 29. květnem a 31. srpnem letošního roku.

  • Letenky z Lince do Londýna za 600 Kč

    (17.10.2010, ) Jedny z nejlevnějších (ne-li nejlevnějších) zpátečních letenek do Londýna s odletem z letiště, které je pro nás Čechy dostupné, nabízí aerolinky Ryanair z rakouského Lince. Zpáteční letenku na listopad totiž pořídíte za pouhých 24 Euro, tedy v přepočtu kolem 600 Kč. Cena je to oproti odletu z Prahy minimálně poloviční.

  • Ryanair spustil akci na letenky od 159 Kč

    (02.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová aerolinka Ryanair spustila včera akci na levné letenky od 159 Kč (€6). Sleva 33% se vztahuje na vybrané lety v období od pondělí 15. března do pátku 30. dubna 2010. Akční letenky je možné rezervovat do čtvrtku 4. března 2010 a je nutné je zakoupit minimálně s dvoutýdenním předstihem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.