Emirates airlines rozšíří svou vzdušnou flotilu

26. 04. 2010     Rádi cestujeme

Společnost Emirates airlines v době uzavření vzdušného prostoru nad Evropou, kvůli výbuchu Islandské sopky, přicházela denně o 10 mil. dolarů. Přesto se dnes ozývá, že hodlá nakoupit další nová letadla. Ještě letos se očekává, že Emirates airlines, jenž je největším odběratelem Airbus A380, převezme 11 nových letadel. Společnost údajně měla a stále má dost finančních rezerv z minulého období. Emirates airlines patří mezi 10. největších leteckých dopravců na světě.

Štítky:
Airbus A380, Emirates

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa Technik rozšiří servisní podporu pro WizzAir

    (16.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir a Lufthansa Technik AG oznámili, že rozšíří vzájemnou spolupráci prodloužením služby Total Component Support TCS®, zahrnující také podporu pro kola a brzdy. Na dalších deset let bude Lufthansa Technik poskytovat podporu pro celou flotilu WizzAir, která má plánováno rošíření z dnešních 26 na 132 letadel Airbus A320 v roce 2017.

  • Korean Air modernizuje svou flotilu

    (08.06.2010, Rádi cestujeme) Letecká společnost Korean Air zahájila druhou fázi rozsáhlého plánu renovace všech středně dlouhých a dálkových letů osobní přepravy a své stroje vybavila prvotřídními sedadly nové generace – jsou jimi tzv. Kosmo Suites (první třída), Prestige Sleeper (prestižní třída) a New Economy (ekonomická třída). Prostřednictvím investice ve výši 200 mil. US $ společnost Korean Air modernizuje 32 osobních letadel svého leteckého parku, které budou do března 2011 nasazeny na středně dlouhé a dálkové lety a vybaví je prvotřídními sedadly nové generace. Aerolinky rovněž zmodernizovaly 38 nových letadel typu B777-300ER a letadla příští generace typu A380 a B787 šetrná k životnímu prostředí. V Praze v současné době operují již dvě modernizovaná letadla typu Boeing 777-200 s novými sedadly.

  • WizzAir expanduje v Rumunsku

    (05.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila, že rozšíří svou flotilu v Rumunsku a zavede nové linky. Od 26. června 2010 WizzAir umístí na svoji základnu v Bukurešti čtvrté letadlo a otevře nové linky na letiště Turín Cuneo, Düsseldorf Weeze a Zaragoza. Nové letadlo navýší celkový počet všech strojů Airbus A320 operujících v Rumunsku na osm.

  • ČSA šetří, zmenší flotilu a zruší linku do New Yorku

    (03.07.2009, Letenkář.cz) Na ČSA stále více doléhá krize a firma se snaží šetřit. Podle plánu zveřejněného ve čtvrtek aerolinie zruší od letošní zimy přímou linku do New Yorku a zmenší flotilu letadel o deset procent. Nyní firma provozuje padesát strojů. Kromě zrušení jediného celoročního dálkového spoje firma zřejmě zruší či razantně omezí některé evropské linky. Plán vychází z předpokladu, že v letní sezoně dojde k dvoucifernému poklesu počtu cestujících. Letní sezona je přitom pro všechny letecké společnosti nejvýnosnějším obdobím.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.