Mimořádná zpráva: Ryanair se stahuje z Prahy

27. 04. 2010     Rádi cestujeme

Před časem jsme vás informovali o nabídce Ryanairu, kterou předložil Letišti Praha. Jednání nakonec selhalo. Letiště Praha neustoupilo ze svých cenových požadavků, podobně jako Ryanair.

Štítky:
Letiště Praha, Letištní poplatky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Norwegian: Wifi na palubě zdarma a zpáteční letenky z Prahy do Helsinek jen za 3 624 Kč!

    (24.03.2011, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Norwegian dnes působila jako takový posel dobrých zpráv. Nejen, že spouští projekt bezplatného internetu na palubě, ale rovněž nabízí zpáteční letenky z Prahy do Helsinek jen za 3 624 Kč! Za tuto skvělou cenu můžete jet třeba v termínu od 15. června do 21. června.

  • Konkurence pro letiště Praha Ruzyně – Vodochody

    (19.01.2010, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně by se mohlo podle zpráv z minulého týdne dočkat konkurence v podobě letiště Vodochody, které by mělo být transformováno na moderní mezinárodní letiště pro veřejnost. I pražské letiště by tak mělo své sekundární letiště, které by bylo zaměřené zejména na nízkonákladové letecké společnosti.

  • Heathrow očekává přes 70 mil cestujících

    (16.12.2010, Rádi cestujeme) Londýnské letiště Heathrow očekává, že během příštího roku využije jeho služeb přes 70 miliónů cestujících. Společnost BAA oznámila, že očekává v příštím roce 3,7% nárůst v osobní přepravě. Mety 70 mil. cestujících za rok letiště Heathrow ještě nikdy nedosáhlo. Proto půjde zřejmě o historický mezník tohoto letiště. V příštím roce se také předpokládá vyšší zisk letiště - zisk by měl přesáhnout 1 mld. liber, to je přibližně 30 mld. korun. V letošním roce by zisk 1 mld. neměl překročit, podle aktuálních zpráv by zisk měl činit 972 mil. liber.


Sponzorované odkazy