IATA vítá rozhodnutí Evropy pomoc leteckému průmyslu

28. 04. 2010     Rádi cestujeme

IATA oceňuje rozhodnutí Evropy pomoci leteckým společnostem, které díky sopce na Islandu přišli odhadem za šest dnů pozastavených letů o přibližně 1,7 miliardy americký dolarů. Samozřejmě tyto ztráty budou mít dopad téměř na všechny letecké dopravce. Dá se také očekávat, že pro některé to může být ona pověstná poslední kapka.

Štítky:
IATA, Sopečný mrak

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • ČSA převzaly „Oskara leteckého průmyslu“

    (09.12.2009, Akční letenky.cz) Nejlepší leteckou společností se sídlem ve střední a východní Evropě jsou letos podle OAG ČSA. Toto prestižní ocenění, které uděluje mezinárodní letecká organizace Official Airline Guide (OAG) včera ČSA převzalyv Londýně. O oceněních, označovaných jako „Oskarové leteckého průmyslu“, rozhodují hlasy registrovaných hodnotitelů z celého světa. České aerolinie obdržely tento titul již pošesté za sebou.

  • Akční letenky do Evropy s ČSA

    (12.01.2011, ) České aerolinky ČSA nabízí od včerejška na svých internetových stránkách akci na levné letenky do Evropy. Všechny lety jsou zpáteční s odletem z Prahy. Všechny možné destinace, včetně cen najdete níže.

  • Afghánské aerolinky nesmí do Evropy

    (26.11.2010, Akční letenky.cz) Evropská komise uvalila na afghánské aerolinky striktní zákaz – nesmějí létat do Evropy. Zákaz od Evropské komise přichází poté, co se afghánská vláda marně snažila založit úřad pro civilní letectví. Nařízením jsou nejvíce postiženi Safi Airways (zajišťující pravidelnou linku Kábul – Frankfurt) a Kam Air (provozující lety Kábul – Vídeň).

  • Smart Wings vítá léto: levné letenky již od 1159 Kč

    (04.06.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings nabízí levné letenky do mnoha oblíbených letních destinací. Aerolinka nabízí levné letenky z Prahy do Barcelony, Madridu, Malagy, na Malorku a do Valencie již od 1159 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Slovinska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.