S Lufthansou můžete otestovat nové letadlo A380

03. 05. 2010     Rádi cestujeme

Lufthansa, jako jedna z prvních leteckých společností, nabízí svým cestujícím požitek z letu s letadlem Airbus A380. Toto letadlo začne přepravovat cestující Lufthansy od 11. června, ale již dnes si můžete zakoupit letenku. Leťte přes Frankfurt do první destinace, do které bude A380ka létat, do Tokia. Lety do Pekingu budou následovat od 25. srpna 2010 a do Johannesburgu od 25. října 2010. Více informací hledejte na www.lufthansa.com/A380.

Štítky:
Airbus A380, Lufthansa

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).

  • WizzAir otevře další nové linky a zlevní letní destinace

    (18.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila, že otevře další nové linky a zlevní vybrané letní destinace. Nové destinace WizzAir nabídne ze základen v Německu. S platností od 30. března 2010 bude otevřena linka z Dortmundu do Zagrebu a z Hamburku/Lübecku do Kijeva. Obě trasy budou operovány 3 x týdně.

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.

  • Nové linky aerolinky Ryanair: Malaga & Alghero

    (28.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladový přepravce Ryanair otevírá dvě nové linky. Tentokrát se jedná o letní destinace Malaga a Alghero. Nové linky do španělské Malagy i do sardinského Alghera provozuje Ryanair z Bratislavy 2 x týdně a to každou středu a neděli (Malaga) a čtvrtek a neděli (Alghero).


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.