Aerolinka Germanwings zveřejnila zimní letový řád

10. 05. 2010     Akční letenky.cz

Německá nízkonákladová letecká společnost Germanwings zveřejnila nový zimní letový řád pro sezónu 2010/11. Germanwings bude podle nového plánu létat ze šesti základen – jmenovitě z letišť Kolín nad Rýnem/Bonn (CGN), Stuttgart (STR), Berlín-Schönefeld (SXF), Hannover (HAJ), Hamburg (HAM) a Dortmund (DTM) do sedmi desítek atraktivních destinací po celé Evropě. Nejvíce nových linek přitom zaznamená letiště Hannover.

Štítky:
Germanwings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • easyJet zveřejnil zimní letový řád

    (11.05.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet zveřejnila svůj zimní letový řád. Nově se bude dát častěji létat do zimních destinací jako je například Curych či Vídeň. Aerolinka nabízí také spojení z České republiky. Lety, na které byli čeští cestující zvyklí, zůstávají i nadále v zimním letovém řádu.

  • Zimní Alpy levně

    (17.11.2010, Rádi cestujeme) Plánujete strávit několik dní v Alpách? Vybrali jsme několik tipů na kvalitní lyžování v rakouských Alpách. V článku najdete ceny skipasů, informace o sjezdovkách, vlecích apod.Nevynechali jsme aktuální nabídku levného ubytování v Alpách. Zimní Alpy mají určitě co nabídnout. Například ve středisku Bad Gastein - Ski Amade vás čeká 118 kilometrů sjezdovek!

  • Ryanair vydal zimní letový řád pro Leeds

    (08.07.2010, Rádi cestujeme) Ryanair plánuje na nejbližší zimu mít v Leedsu dvě letadla a provozovat z Leedsu 13 tras, včetně nových tras do Barcelony, Düsseldorfu, polského Gdaňsku a do Fuerteventury na Kanárských ostrovech. Ryanair očekává, že přepraví přes 1 mil. cestujících ročně a hodlá udržet 1 000 pracovních míst v regionu Yorkshire.Na území Velké Británie Ryanair spíše hodlá omezit své aktivity, podobně jako v Praze. Leeds je však výjimkou.

  • Ryanair a WizzAir: snížení počtu letů na zimní sezónu

    (03.08.2009, Akční letenky.cz) Čeští cestující se budou muset připravit na omezování pravidelných linek během letní sezóny. Již před časem oznámil Ryanair omezení letů na britském letišti Londýn Stansted. Tato redukce postihne oblíbenou linku Brno – Londýn (místo dosavadních 7 letů týdně se do Londýna bude létat pouze čtyřikrát).


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.