Zaměstnanci British Airways ohlašují stávku

11. 05. 2010     Akční letenky.cz

Zaměstnanci tradičního britského přepravce British Airways ohlašují stávku. Jmenovitě se jedná o následující dny v měsíci květnu a červnu: 18. – 22. května a 24 – 28. května, 30. května až 3. června, 5. – 9. června 2010. Díky podpoře zaměstnanců British Airways nebude provoz na letištích Lonýn Gatwick a Londýn City stávkou téměř ovlivněn.

Štítky:
British Airways

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir nabízí alternativu pro cestující British Airways

    (16.12.2009, Akční letenky.cz) V reakci na stávku posádky u British Airways, která se má konat od 22. prosince 2009 do 2. ledna 2010, dnes WizzAir oznámil, že na jeho lince Praha-Londýn jsou pro toto období stále k dispozici volná místa.

  • British Airways zlevňuje letenky do Anglie

    (06.08.2009, Akční letenky.cz) Britská letecká společnost British Airways nabízí levné letenky do Anglie. Akční nabídka letenek platí pouze do 9. srpna 2009. Za úvahu stojí například letenky Praha – Londýn již od L55 za jednosměrný let z Prahy. Aerolinka British Airways nedávno zavedla novinku, která ale české cestující mířící do Londýna vůbec nepotěší.

  • British Airways a Iberia podepsaly dohodu o fúzi

    (12.04.2010, Akční letenky.cz) Britská letecká společnost British Airways a španělská aerolinka Iberia podepsaly minulý týden dohodu o fúzi. British Airways bude vlastnit 55% ze společného podniku, zbytek zůstane Iberii. Sídlo nově vzniklé společnosti bude v Londýně, hlaví letiště se budou nacházet v Londýně a Madridu.

  • British Airways kontroluje lidi kvůli prasečí chřipce

    (21.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost British Airways zavedla speciální kontroly na letišti. Důvodem jsou obavy ze šíření prasečí chřipky, která během posledních týdnů ve Velké Británii zabila již 29 lidí a stále se dle úřadů rozšiřuje. Zaměstnanci British Airways mají sledovat, zda cestující nemají symptomy prasečí chřipky.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.