Levné letenky: USA od 8931 Kč

12. 05. 2010     Akční letenky.cz

Tentokrát máme na seznamu leteckou lahůdku od klasického německého přepravce Lufthansa. Pokud si stihnete naplánovat výlet a zarezervovat letenku již do 18. května 2010, můžete si vychutnat výlet přes oceán do země svobody už za €349 nebo-li asi 8 931 Kč.

Štítky:
Letenky do USA, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.

  • Levné letenky: New York, Rhodos, Dubaj

    (24.11.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou opět tématem našeho článku. Našli jsme levné letenky do New Yorku, cena za zpáteční letenku je pod 9tis. korun, vč. tax. Levně doletíte i na Rhodos a to z Říma. Cena dvou zpátečních letenek nepřekročí 800 korun. Ubytování za dvě osoby/noc stojí od 531 korun. Z Barcelony se naopak dopravíte levně na Kanárské ostrovy. Z Prahy nás zaujala letenka do Dubaje, kde jsme našli také poměrně levný jednohvězdičkový hotel.

  • Aktuální levné letenky

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Na velmi levné letenky jsme narazili u Pelikan.cz na trase Vídeň-Moskva. Jedna zpáteční letenka vč. tax, bez slevy za registraci u nás, stojí 4 269,- Kč. Další levné letenky nabízí například Wizzair na trase Wroclav-Oslo. Leťte před vánoci z Prahy do Benátek za 804,- korun. Levné letenky najdete i z Bratislavy do Paříže, zvláště v měsíci lednu.


Sponzorované odkazy