Levné letenky do Řecka díky zrušeným poplatkům

13. 05. 2010     Akční letenky.cz

Jak získat levné letenky do Řecka? Řecká vláda se rozhodla, že přiláká do své země co nejvíce turistů, protože turistický ruch je jedním z největších zdrojů řeckých příjmů. Zruší letištní poplatky na všech řeckých letištích se dvěma výjimkami – letiště Atény a Soluň. Letenky by tak měly stát asi o 300 Kč levněji.

Štítky:
Letenky do Řecka, Letištní poplatky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ušetřete stovky korun při nákupu letenek od ČSA díky jednoduchému triku!

    (10.08.2010, Letenky levně) Je to k nevíře, ale na serveru LetenkyLevně.cz doposud nevyšel jediný tip na levné letenky od ČSA! Tak to pojďme alespoň částečně napravit a ukažme si jednoduchý trik, díky kterému můžete při nákupu ušetřit stovky korun! Jeho podstata spočívá v tom, že při nákupu letenky ze zahraničí (ideálně z USA) neplatíte servisní poplatek.

  • WizzAir letenky: Levně díky našemu čtenáři – Oslo za 395 Kč tam i zpět!

    (15.07.2010, Akční letenky.cz) Tímto děkujeme panu Michalovi J., který si pro vás, naši drazí čtenáři, všimnul vynikající akční nabídky. Nízkonákladová společnost WizzAir nabízí totiž velice výhodné letenky. Levně se můžete podívat do Osla (TRF), poletíte-li z polského Letiště Katovice (KTW).

  • Příjmy leteckých společností rostou díky poptávce

    (29.07.2010, Akční letenky.cz) Příjmy leteckých společností rostou. Může za to hlavně vysoká poptávka po letecké dopravě. Příkladem mohou být dvě aerolinky operující z Letiště Praha - Lufthansa a easyJet. Podle serveru mediafax.cz Lufthansa dokonce ztrojnásobila provozní zisk i přes dubnové přerušení dopravy kvůli sopečnému prachu.

  • Levné letenky do Dublinu: Z Bratislavy s Ryanairem jen za 777 Kč

    (05.12.2010, Letenky levně) Díky Ryanairu a platební kartě Mastercard Prepaid se nyní můžete levně podívat do irského Dublinu. Zpáteční letenky z Bratislavy pořídíte za 777 Kč. V podstatě jen stačí zavítat na stránky Ryanair.com.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.