Dobrá zpráva!! Zrušen poplatek u platby kartou

21. 05. 2010     Rádi cestujeme

Tak jsme se konečně dočkali. Německy soud zrušil vysoké poplatky za platbu kartou u nízkonákladové společnosti Ryanair. Ta měla poplatky za platbu, které navyšovaly cenu letenky o několik desítek procent.

Štítky:
Platba kartou, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • LOT omezuje lety z Krakowa

    (03.08.2010, Akční letenky.cz) LOT, tradiční polská aerolinka, omezuje pro zimní období lety z Letiště Krakow. Změna se dotkne zejména těch, kteří využívali služeb polské aerolinky při svých cestách do USA, od měsíce listopad totiž již nebude možné sehnat přímé spojení do Chicaga (prozatím 3 x týdně). Přímý spoj do Athén a Říma bude také zrušen.

  • ČSA: levné letenky místo zrušených letů nízkonákladových aerolinek

    (02.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA nabízí na svých stránkách řešení pro cestující vybraných nízkonákladových společností, jejichž let byl buď zrušen, nebo opožděn. Vyřešit problém mnoha cestujících by měly levné letenky od 1400 Kč (€50) včetně poplatků, tato nabídka ale platí pouze pro vybrané nízkonákladové letecké společnosti a letenky rezervované do 30. června 2009.

  • Norwegian: Wifi na palubě zdarma a zpáteční letenky z Prahy do Helsinek jen za 3 624 Kč!

    (24.03.2011, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Norwegian dnes působila jako takový posel dobrých zpráv. Nejen, že spouští projekt bezplatného internetu na palubě, ale rovněž nabízí zpáteční letenky z Prahy do Helsinek jen za 3 624 Kč! Za tuto skvělou cenu můžete jet třeba v termínu od 15. června do 21. června.

  • Nové lety z Bratislavy s aerolinkou ČSA

    (13.05.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA plánuje na červen otevření nové základny v Bratislavě, kde by měla bázovat jeden ze svých Boeingů 737-500. Podle posledních zpráv bude aerolinka nově vypravovat 24 přímých letů týdně do šesti evropských měst. V současné době je provozována pouze jediná přímá linka Praha – Bratislava.


Sponzorované odkazy


Letenky do Egypta

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.