Ryanair: Zpáteční letenky do Girony jen za 359 Kč

22. 05. 2010     Letenky levně

Se zajímavou nabídkou výhodnou zejména pro obyvatele západní části Čech přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Ta nabízí zpáteční letenky z německého letiště Altenburg na španělské letiště Girona ležící nedaleko od Barcelony za pouhých 359 Kč. Letět můžete třeba v období od 8. do 17. června a udělat si tak příjemnou dovolenou. Letenky si můžete objednat na stránkách Ryanair.com.

Štítky:
Letenky do Girony, Letenky do Španělska, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair bude létat nově do Vilniusu

    (21.02.2011, Rádi cestujeme) Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že Ryanair přidá novou destinaci v Pobaltí. Již dříve Ryanair informoval o nové destinaci - Tallinu. A nyní vás můžeme jako jedni z prvních v ČR informovat, že Ryanair přidává novou destinaci, Vilnius. Do Vilniusu doletíte s Ryanairem z Milana-Bergama (z Bergama Ryanair pravidelně létá do Brna či Bratislavy), Barcelony-Girony, Dublinu, Londýna-Stanstedu anebo také z Říma-Ciampino. Lety budou k dispozici od května letošního roku. Konkrétní dny a časy nejsou zatím známy.

  • Na Kypr s Ryanairem i z Barcelony

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) To o čem se spekulovala téměř měsíc, se stalo nyní skutečností. Ryanair bude létat do Larnacy nově také z Barcelony Girony. Z Barcelony bude létat 2x týdně. Linka zahájí provoz od 1. prosince.Kypr patří mezi nové destinace společnosti Ryanair. Díky tomu tento ostrov bude cenově dostupnější. Například letenka z Bruselu na Kypr a zpět stojí 70 € / 1 785,- Kč. V době slevové akce se dájí očekávat i nižší ceny. Slevové akce pro vás sledujeme. Pokud se registrujete zdarma, budete o letenkách i pod 500,- Kč vědět včas.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.