Spor v Německu o poplatky za platbu kartou

24. 05. 2010     Rádi cestujeme

Ryanair dementoval zprávu o tom, že by německý soud rozhodl v jeho neprospěch. Údajně německý soud rozhodl tak, že poplatky za platbu platební kartou jsou legální a v pořádku. Podle Ryanairu VZBV(Spolkový svaz spotřebitelských centrál) chybně informoval o výsledku soudního líčení, když tvrdil, že soud došel k závěru, že poplatky jsou nelegální. Takže pokud má pravdu Ryanair, zrušení poplatků za platbu se klienti nedočkají.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levně letecky na vánoční trhy v Německu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Ač se to ještě nezdá, ale zima je nám v patách a s ní i Vánoce a vánoční trhy. Proč si nezajet nebo nezaletět na trhy do Německa? Třeba do města Trevír, o kterém jsme vám již psali jako o nejstarším městě v Neměcku, více zde. Nebo navštívit Cáchy? - město jsme popisovali v tomto článku. V tomto článku dále najdete informace o vánočních trzích v Trevíru, Cáchách, Düsseldorfu a v Kolíně nad Rýnem. Součásti popisu je také aktuální nabídka levného ubytování a letenek v termínech vánočních trhů.

  • Smart Wings – prohrávají spor o své logo

    (14.09.2010, Akční letenky.cz) Společnost Travel Service, která Smart Wings zaštiťuje, neustála boj o ochrannou známku EU pro logo své nízkonákladové aerolinky.  Soudní dvůr EU sídlící v Lucemburku se přiklonil na stranu německé společnosti Eurowings, která se proti registraci ochranné známky postavila a to z důvodu vzájemné podobnosti.

  • Germanwings se nelíbí dopravní daň v Německu

    (21.07.2010, Rádi cestujeme) Německý nízkonákladový dopravce GermanWings vydal prohlášený k chystanému zákonu o nové dani pro leteckou dopravu. Daň by měla být dvojí - u kratší trasy by její výše byla 13 €, u trasy delší pak 26 € na osobu. Je pravděpodobné, že větší část by ve finále zaplatili cestující.  „Daň v této výši je neekologická, nesociální a povede ke snížení počtu pracovních míst,“ zaujal minulý čtvrtek jasné stanovisko Thomas Winkelmann, mluvčí obchodního oddělení společnosti Germanwings.

  • GermanWings nesouhlasí s leteckou daní v Německu

    (07.09.2010, Rádi cestujeme) Výrazné narušení hospodářské soutěže pro německé aerolinie vidí Germanwings v dnes schválené dani pro leteckou dopravu, která bude platit na německých letištích. Letecká společnost se bojí masového odlivu zákazníků a přesunu aerolinek do sousedních zemí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.