Aerolinky: chceme náhradu škod způsobených sopkou!

02. 06. 2010     Akční letenky.cz

Řada leteckých společností připravuje v současnosti kolektivní žalobu. Jádrem sporu jsou ušlé příjmy způsobené zákazem létání v evropském vzdušném prostoru po výbuchu islandské sopky, aerolinky požadují uhrazení jim takto vzniklých škod po příslušných evropských úřadech.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecká přeprava zvířat – co je dobré vědět?

    (09.08.2010, Akční letenky.cz) Při cestování letadlem chceme sami sobě dopřát pocit bezpečí a pohodlí. To stejné chceme samozřejmě zajistit i pro své zvířecí mazlíčky. Pojďme se spolu nyní podívat na několik doporučení, která se týkají letecké přepravy našich zvířecích nejbližších. Tipy pro létání se zvířaty: Létání se zvířaty vždy zarezervujte dopředu. Nekrmte svého mazlíčka alespoň 6 hodin před plánovaným odletem.

  • EU tlačí na letecké společnosti, aby odškodnili cestující

    (30.04.2010, Rádi cestujeme) Během šesti dnů, kdy byl v mnoha zemích uzavřen vzdušný prostor, kvůli sopečnému prachu, uvízlo na letištích údajně až 10 mil. cestujících, a bylo zrušeno na 100 tis. letů.Evropská Unie se snaží přimět aerolinky k tomu, aby zaplatili výdaje cestujících, například za ubytování v hotelu. Letecké společnosti se tomu brání. Náklady na pokrytí škod dosahují odhadem až do výše 62 mld. korun.

  • Speciál o vývoji situace ve SkyEurope

    (22.06.2009, Akční letenky.cz) V souvislosti s tím, že letecká společnost SkyEurope dnes ohlásila získání ochrany před věřiteli, připravil web Akční Letenky.cz speciál, který se věnuje poslednímu vývoji v aerolince. Ve speciálu chceme odpovědět na vaše otázky ohledně SkyEurope a budeme ho stále aktualizovat tak, aby jste v něm mohli nalézt nejnovější zprávy o celé situaci.

  • Ryanair ruší linky z Bratislavy

    (11.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový letecký dopravce ruší dvě trasy z Bratislavy. Ryanair tak nebude létat z Bratislavy do italského města Bari anebo italské Boloně. Chceme také upozornit na novou akční nabídku letenek této společnosti. Levné letenky se pohybují od 7 € resp. 173 Kč. Akce je platná od zítřejšího dne, tedy 12. listopadu 2011 a to do 18. listopadu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Saudské Arábie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.