Češi stále více létají komfortně

08. 06. 2010     Akční letenky.cz

Stále více bohatých Čechů si dopřává luxusu komfortních aerolinek. V České republice tyto služby poskytuje aerolinka NetJets Europe, založená v roce 1996 za finanční podpory miliardáře Warrena Buffeta. V současnosti provozuje více než 150 letadel pro více než 1600 klientů po celé Evropě. Proletět se se společností NetJet není žádná levná záležitost.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • bmibaby: letenky se slevou i více než 50%

    (10.03.2011, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová letecká společnost bmibaby právě připravila velmi zajímavou akční nabídku. Až do 16. března mají nadšení cestovatelé příležitost rezervovat letenky do různých destinací zlevněné i o více než 50%. Například zpáteční letenku na lince Praha – Manchester nabízí aerolinka už od 1455 Kč (564 + 891 Kč) včetně všech poplatků.

  • Více než polovině lidí by poplatek za WC nevadil

    (01.02.2010, Akční letenky.cz) Anketa našeho webu ukázala, že více jak polovině cestujících by poplatek za WC, o kterém uvažuje nízkonákladová letecká společnost Ryanair, nevadil. O poplatku za WC už Ryanair uvažoval v loňském roce, tehdy jej však zavrhl. V současnosti ale jedná i se společností Boeing o možné úpravě letadel.

  • Letiště Košice ztratilo více jak polovinu pasažérů

    (27.10.2009, Akční letenky.cz) Letiště Košice (IATA kód: KSC) ztratilo během září více jak polovinu pasažérů. Za tak podstatný pokles je na vině nízkonákladová letecké společnost SkyEurope, kteráse ještě v srpnu obstarávala 42% veškeré dopravy v Košicích. Kromě SkyEurope v Košicích létá také slovenské Danube Wings, dále pak Austrian Airlines a České aerolínie ČSA.

  • O práci přišlo kvůli krachu SkyEurope více než 500 lidí

    (10.09.2009, Akční letenky.cz) Po krachu nízkonákladové letecké společnosti přišlo o práci více než 500 jejich zaměstnanců. "Nechali jsme si jen určitý tým, jádro společnosti, které bude pracovat na její likvidaci," řekl pro slovenské noviny SME šéf SkyEurope Nick Manoudakis. Uplatnění nebudou mít bývalí zaměstnanci SkyEurope vůbec jednoduché. S problémy se potýká i ČSA. Navíc i další velké letecké společnosti propouští.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.