Akční letenky a ubytování do Fara, Santanderu nebo Říma

09. 06. 2010     Rádi cestujeme

Ryanair od dnešního dne nabízí akční letenky od 10 €. Nejvíce levných letenek za tuto cenu najdete v měsíci červnu a hlavně červenci. Z Prahy příliš akčních letenek není. Opět platí, že více akčních letenek najdete na odletech z Bratislavy anebo polských či německých měst.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Letenky do Fara, Letenky do Říma, Letenky do Santanderu, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování do Madridu, Londýna, Maroka nebo na Kos

    (11.05.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální akční letenky do Madridu, Osla, Maroka, Alicante nebo Londýna.Levné ubytování hledejte například v hlavním městě Španělska, v Madridu, cena za dvoulůžkový apartmán je od 722,- Kč. Levné je i Alicante, dále Agadir nebo řecký ostrov Kos.

  • Akční letenky a levné ubytování na Ibizu, Mallorcu nebo do Barcelony

    (21.04.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky jsou zaměřeny na pobyty u moře. Zaměřili jsme se například na Ibizu, Mallorcu, nebo Barcelonu. Zajímavá je dnes i trasa Wroclaw-Barcelona. Letenka v jednom směru za osobu stojí 432,- Kč. Levné ubytování najdete např. na Ibize.

  • Akční letenky a levné ubytování na Kos, Mallorku nebo do Dubaje

    (29.04.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akce je podle nás opravdu zajímavá. Zvláště letní destinace. Letenka z Bratislavy na Mallorcu za dvě osoby tam i zpět s příručním zavazadlem za cenu 832,- korun/32 €! Z Frankfurtu na Kos dvě osoby tam i zpět zaplatí za letenky 1 976,- korun/76 €! Navíc ubytování na noc ve dvoulůžkovém apartmánu stojí 486 Kč. Cena za letenky (pouze s příručním zavazadlem) a 11 denní pobyt stojí dvojici dohromady 7 319,- Kč. Dále je zajímavá nabídka serveru Pelikan.cz, Praha-Dubaj dvě osoby, tam i zpět, za cenu 11 476,- Kč. Ubytování ve dvoulůžkovém apartmánu stojí pod 700,- Kč.Zajímavá je také cena ubytování v Burgasu - dvoulůžkový pokoj stojí pod 400,- Kč za noc. Více informací v poslední tabulce.

  • Akční letenky a levné ubytování: výhodně na Kanáry nebo do Glasgow

    (27.04.2010, Rádi cestujeme) Máme pro vás připraven další článek o akčních letenkách a levné nebo výhodném ubytování. Dnes jsou zřejmě nejzajímavější destinace jako Glasgow, Mallorca či Kanárské ostrovy.Pobyt na Kanárech po dobu 16 dnů stojí cca. 6096,- Kč. Letenky k tomu 3 900,- za dvě osoby tam i zpět vč. tax s příručním zavazadlem. Celkem za 16 dnů pobytu včetně letenek zaplatíte 9 996,- Kč. Musíme dodat, že musíte přičíst náklady na dopravu na letiště, stravu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.