Že bychom jednou asi létali na mořské řasy?

11. 06. 2010     Akční letenky.cz

EADS (Evropská organizace pro vzdušnou obranu a vesmír) přináší veřejnosti překvapení v podobě prvního letadla poháněného biopalivem z vodních řas. Nové letadlo Diamond DA42 bylo představeno tuto středu v Berlíně.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Marina di Camerota: to jsou čisté pláže a krásné moře

    (25.09.2010, Rádi cestujeme) Hledáte levnou dovolenou u blankytně čistého moře, tam kde pláže jsou čisté a udržované, kde nenajdete pouze hotely, ale také krásnou přírodu, útesy a mořské jeskyně? V tom případě neváhejte vycestovat do přímořského městečka Marina di Camerota. Postupně si popíšeme, co vám Marina di Camerota může nabídnout, jak se dopravit do města a nevynecháme také tipy na výlet, či fotografie.

  • Marina di Camerota: to jsou čisté pláže a krásné moře

    (25.09.2010, Rádi cestujeme) Hledáte levnou dovolenou u moře? Hledáte dovolenou u blankytně čistého moře, tam kde pláže jsou čisté a udržované, kde nenajdete pouze hotely, ale také krásnou přírodu, útesy a mořské jeskyně? V tom případě neváhejte vycestovat do přímořského městečka Marina di Camerota. Postupně si popíšeme, co vám Marina di Camerota může nabídnout, jak se dopravit do města a nevynecháme také tipy na výlet, či fotografie.

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

  • Odbavovaná zavazadla aneb jak se co nejlépe sbalit?

    (09.07.2010, Akční letenky.cz) Co člověk má a co nemá s sebou vzít na dovolenou? Většina z nás čelí přesně tomuto problému – musíme se připravit na svůj velký odjezd, aniž bychom si s sebou sbalili půlku naší domácnosti. Je to vůbec možné? Ano, je.


Sponzorované odkazy