Speciální rodinné akční letenky s Blue Air

14. 06. 2010     Akční letenky.cz

Chystáte-li se letos v létě s rodinou do Rumunska či na Kypr, mohla by vás zajímat akční nabídka od letecké společnost Blue Air. Ta totiž v rámci oslav letošního Dne dětí nabízí promo akci platnou až do konce června, díky které můžete ušetřit za letenky pro děti.

Štítky:
Akční letenky, Blue Air, Letenky do Rumunska, Letenky na Kypr

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Blue Air nyní nabízí letenky do Rumunska i z Vídně

    (28.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Blue Air nově zavedla 3 lety do rumunského města Suceava an severovýchodě země. Nové lety míří do Kluže a Benátek. Nejzajímavější pro české občany je však let Vídeň – Suceava (letiště Salcea).

  • Speciální Vánoční nabídka letenek od Smart Wings

    (04.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings spustila speciální vánoční nabídku. Letenky Praha – Paříž a Praha – Řím jen za cenu letištních tax. Cena za zpáteční letenku do Paříže je 1165 Kč a do Říma 910 Kč. Nabídka platí pro lety od 11. ledna do 31. března 2010. Smart Wings nabízí na všech svých letech občerstvení zdarma.

  • easyJet: záchranné balíčky pro cestující SkyEurope

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet se rozhodla v důsledku krachu SkyEurope zavést speciální nabídku letenek pro zákazníky SkyEurope. Na linkách, které nabízela i aerolinka SkyEurope, nabízí speciální akci: letenky za €40.

  • Speciální akce AirBerlin

    (11.01.2010, Akční letenky.cz) AirBerlin nabízí 11. a 12. ledna 2010 akční ceny na svoje dálkové lety z Německa a z Vídně. Můžete například letět z Düsseldorfu do New Yorku za ceny od €189, z Berlína nebo Düsseldorfu do Bangkoku od €249 a z Mnichova nebo Düsseldorfu do Mexica a na Malevidy od €299.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.