Nejlevnější letenky jsou ty ZDARMA! Vyhraj výlet do Nice či Benátek

30. 06. 2010     Akční letenky.cz

Německá tradiční aerolinka Lufthansa přichází s nabídkou na letenky ZDARMA. Stačí se zúčastnit soutěže a vyhrát letenky do Benátek či Nice či spoustu jiných cen. Soutěžte do 11. července 2010. Stačí, když na stránkách přepravce (pro Českou republiku) vyplníte registrační formulář a zodpovíte na pár otázek a pak již jen vyhrát!

Štítky:
Letenky do Benátek, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Nice, Letenky Lufthansa, Lufthansa, Soutěž o letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Zajímají vás letenky Nice? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování: Nice, Brusel, Barcelona

    (03.08.2010, Rádi cestujeme) V dnešním článku naleznete nabídku těch nejlevnějších letenek společností Air Berlin a Wizzair. Levné letenky najdete na trase do Barcelony, Bruselu, Benátek či města Nice. Nejlevnější letenky začínají na 269,- Kč. A již na zítra (4. srpna 2010) pro vás připravujeme nabídku akčních letenek od Ryanairu a dalších společností. Ryanair by měl zveřejnit letenky za 8 €.

  • Tip na levný eurovíkend: Nice

    (14.07.2010, Rádi cestujeme) Francouzské město Nice najdete na Azurovém pobřeží. Z Prahy je vzdáleno přibližně 1 200 km. Jeho hlavní atrakcí je bezesporu Promenade des Angleis. Tato promenáda byla vystavena již v roce 1821 n.l. Staré město se svými úzkými uličkami stojí za vaší pozornost také. Najdete zde poměrně známé tržiště s květinami a zeleninou. Nemusíte ovšem zůstávat jen u zeleniny, je zde i spousta kaváren či restaurací. Město Nice zaujalo i světoznámé malíře, jakými jsou Pablo Picasso nebo Auguste Renoire.

  • Nejlevnější akční letenky od Ryanair jsou od 130 korun

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí nejlevnější akční letenky od 130,- Kč / 5 €. Z Česka za tuto cenu poletíte pouze z Prahy do Stockholmu, aspoň podle Ryanairu. My jsme za tuto cenu letenku do Stockholmu nenašli. Ze slovenské Bratislavy lze letět levně např.  do Bari, Bruselu, Pisy apod. Odlety z Brna zůstávají poměrně "drahé". Velmi levné letenky jsou například do Londýna - dvě osoby zaplatí cca. 529,- Kč. Ubytování pak stojí něco málo přes 1 000 korun za noc a dvě osoby. Levné ubytování lze najít i v Barceloně.

  • Nejlevnější letenky do Barcelony a jinam od 1708 Kč

    (01.12.2010, Akční letenky.cz) Austrian Airlines si pro své příznivce a nadšené cestovatele opět připravilo akční nabídku na letenky. Omrkněte ty nejlevnější letenky do Barcelony, letenky do Milána či levné letenky do Kodaně a Nice a „ochuďte“ vaši peněženku o pouhých 1708 Kč za cestu tam i zpět včetně daní.


Sponzorované odkazy