Alitalia: spolupráce s KLM, Air France a Delta Air Lines

07. 07. 2010     Akční letenky.cz

Italská aerolinka Alitalia se připojuje ke kooperaci s leteckými obry Air France, KLM a Delta Air Lines. Aerolinky se po vzájemné dohodě rozhodly spolupodílet se na nákladech a tržbách z transatlantických letů. Společným podnikem získají aerolinky přístup ke 3. největšímu trhu v Evropě.

Štítky:
Air France, Alitalia, Delta, KLM

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha: větší spolupráce s Policií ČR

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Představitelé letiště Praha Ruzyně, ministerstva vnitra a cizinecké policie dnes podepsali smlouvy o společných opatřeních pro zajištění bezpečnosti civilní letecké dopravy. Ve smlouvě je upraven zejména obsah a rozsah vzájemné spolupráce (využívání kamerového systému, který provozuje Letiště Praha ve veřejných i neveřejných prostorách mezinárodního letiště).

  • Delta Air Lines: nová přímá linka do Atlanty

    (06.06.2011, Akční letenky.cz) Letecká společnost Delta Air Lines minulý týden oznámila a obnovila přímé spojení mezi Prahou a Atlantou. Lety budou v rámci letní sezóny provozovány čtyřikrát týdně (úterý, čtvrtek, pátek a sobota). Od 2. června jsou  na letišti v Praze – Ruzyni otevřeny samoodbavovací kiosky, které umí komunikovat v mnoha světových jazycích.

  • Levné letenky do Montrealu: Z Vídně s Delta Air Lines jen za 11 768 Kč

    (13.10.2010, Letenky levně) Se zajímavou nabídkou na zpáteční letenky do Montrealu přišla společnost Delta Air Lines. Z Vídně se do tohoto druhého největšího města v Kanadě můžete podívat za pouhých 11 768 Kč! Letenky za tuto cenu pořídíte například tehdy, poletíte-li 13. ledna tam a 22. ledna zpět. V případě zájmu si své letenky můžete objednat online ZDE.

  • Delta Air Lines: Zpáteční letenky do New Yorku jen za 10 999 Kč

    (07.04.2010, Letenky levně) Americké aerolinky Delta přišly se zajímavou akcí na letenky do New Yorku. Z Berlína na JFK a zpět se můžete vydat již za baťovských 10 999 Kč. K dispozici je hned několik volných termínů v náledujících týdnech. Letět můžete třeba 21. dubna tam a 28. dubna zpátky.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.