Smart Wings rozšiřuje frekvenci letů do Paříže

23. 07. 2010     Akční letenky.cz

Letecká společnost Smart Wings oznámila, že 0d 1. září 2010 přidává ke stávajícím letům Praha - Paříž operovaným dvakrát denně třetí frekvenci. Nová frekvence bude k dispozici od pondělí do soboty s výjimkou uterý.

Štítky:
Lety do Francie, Lety do Paříže, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Smart Wings zvýší frekvencí letů do Paříže

    (12.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings včera oznámila, že zvýší frekvence letů Praha – Paříž. Nově bude létat do Paříže celkem 13x týdně. Hlavním důvodem je podle Smart Wings velký zájem o hlavní francouzské město.

  • Smart Wings rozšiřuje nabídku o lety z Polska

    (26.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings otevře od 10. června 2010 2 nové trasy z Polska. Jedenkrát týdně vždy ve čtvrtek nabídne linku Varšava – Dubaj a Katovice – Dubaj. Lety budou v nabídce i během zimní sezóny. Pro české cestující by mohla být zajímavá zejména linka z letiště Katovice.

  • Smart Wings: lety na Kanárské ostrovy i přes zimu

    (21.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings oznámila, že během zimní sezóny 2009/2010 přidá do svého letového řádu lety na Kanárské ostrovy. Levné letenky Praha – Las Palmas a Brno – Las Palmas budou operovány jednou za týden v sobotu, lety na z Prahy na Tenerife budou zajišťovány se stejnou frekvencí každý pátek.

  • Germanwings rozšiřuje počet letů do Kosova

    (08.07.2011, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Germanwings rozšiřuje svoji spolupráci s Kosova Airlines. Germanwings budou létat od 1. listopadu 2011 v kooperaci s Kosova Airlines 14 krát do týdne z různých německý letišť do kosovské Prištiny. Od této úzké spolupráce očekávají Germanwings objem cestujících převyšující hranici 200 tisíc pasažérů.


Sponzorované odkazy