Příjmy EasyJetu vzrostly o 5,3 procent

29. 07. 2010     Rádi cestujeme

Britská nízkonákladová jednička vykázala ve třetím kvartále meziroční vzrůst příjmů o 5,3 %, a to na hodnotu 759,2 mil. £. Jednou z příčin vzrůstu je údajně zpřesnění a z efektivnění operací na letišti Gatwick, na němž je EasyJet jedničkou. K vzrůstu došlo i přes dubnové problémy se sopečným prachem. V té době přepravil EasyJet o 8% méně cestujících než obvykle. Náklady způsobené uzavřením vzdušného prostoru nad Evropou EasyJet vyčíslil na 65 mil. liber.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Příjmy leteckých společností rostou díky poptávce

    (29.07.2010, Akční letenky.cz) Příjmy leteckých společností rostou. Může za to hlavně vysoká poptávka po letecké dopravě. Příkladem mohou být dvě aerolinky operující z Letiště Praha - Lufthansa a easyJet. Podle serveru mediafax.cz Lufthansa dokonce ztrojnásobila provozní zisk i přes dubnové přerušení dopravy kvůli sopečnému prachu.

  • Bmibaby poskytuje slevu až 45 procent

    (10.06.2010, Rádi cestujeme) Letecká společnost bmibaby nabízí u příležitosti účasti Anglie na MS ve fotbale, slevu na své letenky až 45%. Aerolinka bmibaby spojuje Prahu s Manchesterem anebo East Midlandsem.Cena letenek se pohybuje od 9,99 € za let. V reálu se pak letenky pohybují na úrovní uvedené v tabulce. Cena je za dvě osoby tam i zpět vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo.

  • Levné letenky: EasyJet nabízí slevu 38 procent

    (05.11.2010, Rádi cestujeme) Easyjet slaví 15 let výročí a při té příležitosti nabízí až 38 % slevu na každé místo, každou trasu, každý den u letů uskutečněných od 1. ledna 2011 do 26. března 2011. EasyJet vám tak nabízí nejvýhodnější letenky např. z Prahy do Paříže. S cenou 1 881 korun za dvě zpáteční letenky na hlavní pařížské letiště, nemá nabídka konkurenci. Levné letenky nabízí i na trasách Praha-Lyon, Praha-Londýn, Praha-Amsterdam atd. Jedná se o největší slevovou akci této společnosti za poslední měsíce.Mezi další zajímavé letenky patří letenky Ryanairu z Brna do Londýna anebo z Prahy do Kodaně. Trasu Praha-Kodaň provozuje společnost Norwegian.

  • easyJet má více než o desetinu vyšší příjmy

    (25.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet zaznamenala podle své tiskové zprávy růst o 10,5% na téměř 608 milionů liber. Za poslední čtvrtletí vzrostl také počet přepravených cestujích na 11 milionů s obsazeností letů kolem 85%.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.