Příjmy leteckých společností rostou díky poptávce

29. 07. 2010     Akční letenky.cz

Příjmy leteckých společností rostou. Může za to hlavně vysoká poptávka po letecké dopravě. Příkladem mohou být dvě aerolinky operující z Letiště Praha - Lufthansa a easyJet. Podle serveru mediafax.cz Lufthansa dokonce ztrojnásobila provozní zisk i přes dubnové přerušení dopravy kvůli sopečnému prachu.

Štítky:
easyJet, Letiště Praha, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ušetřete stovky korun při nákupu letenek od ČSA díky jednoduchému triku!

    (10.08.2010, Letenky levně) Je to k nevíře, ale na serveru LetenkyLevně.cz doposud nevyšel jediný tip na levné letenky od ČSA! Tak to pojďme alespoň částečně napravit a ukažme si jednoduchý trik, díky kterému můžete při nákupu ušetřit stovky korun! Jeho podstata spočívá v tom, že při nákupu letenky ze zahraničí (ideálně z USA) neplatíte servisní poplatek.

  • WizzAir snižuje frekvence některých letů

    (23.10.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir bude snižovat frenkvenci některých vybraných letůz České republiky. Nižší poptávka po letenkách je zejména ve slabší dny, tj. úterý s středu. Právě díky nízké poptávce sníží WizzAir frekvenci letů do Londýna, Milána, Bruselu i Říma. WizzAir bude naopak rošiřovat své působení v Polsku.

  • Příjmy EasyJetu vzrostly o 5,3 procent

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) Britská nízkonákladová jednička vykázala ve třetím kvartále meziroční vzrůst příjmů o 5,3 %, a to na hodnotu 759,2 mil. £. Jednou z příčin vzrůstu je údajně zpřesnění a z efektivnění operací na letišti Gatwick, na němž je EasyJet jedničkou. K vzrůstu došlo i přes dubnové problémy se sopečným prachem. V té době přepravil EasyJet o 8% méně cestujících než obvykle. Náklady způsobené uzavřením vzdušného prostoru nad Evropou EasyJet vyčíslil na 65 mil. liber.

  • easyJet má více než o desetinu vyšší příjmy

    (25.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet zaznamenala podle své tiskové zprávy růst o 10,5% na téměř 608 milionů liber. Za poslední čtvrtletí vzrostl také počet přepravených cestujích na 11 milionů s obsazeností letů kolem 85%.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.