Na víkend letecky k moři: levně na Malorku

02. 08. 2010     Rádi cestujeme

Mallorca je největší z Baleárský ostrovů, leží směrem na východ od pobřeží španělské pevniny, ve Středozemním moři, s přilehlými sousedskými ostrovy Ibiza a Menorca. Kdo chce levně strávit několik dní - prodloužený víkend - na ostrově, vychutnat si moře a kulturu, zde najde několik nabídek levného ubytování a dopravy.

Štítky:
Letenky na Mallorcu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Kam na víkend k moři: Sardinie, Malorka, Alicante

    (07.02.2011, Rádi cestujeme) Už vás zima nebaví? Chcete se na pár dnů ohřát někde u moře? Kam ideálně letecky na víkend k moři? Levné letenky k moři hledejte především na trasách z Bratislavy, Wroclavy nebo Krakova. S případným přestupem lze využít odlet z Brna. V článku najdete aktuální výběr levných letenek na Malorku, Sardinii nebo do Španělska.

  • Letecky k moři na prodloužený víkend? Proč ne!

    (16.06.2010, Rádi cestujeme) Jste naladěni na léto? Chtěli byste ještě před svou hlavní dovolenou načichnout k vůni moře? Nebo jen tak si udělat radost a zaplavat si ve vlnách? Díky nízkým cenám za letenky, především společnosti Ryanair, ani nemusíte příliš utrácet peníze. Vybrali jsme pro vás aktuální akční letenku na jeden prodloužený víkend a hledali jsme nejlevnější ubytování v blízkosti letiště. Pamatujte, že uvádíme ceny za dvě letenky vč. tax, avšak bez poplatku za rozměrnější zavazadlo. V ceně je pouze příruční zavazadlo, ale na prodloužený víkend by příruční zavazadlo mohlo stačit.

  • Prodloužený víkend u moře - letecky

    (04.05.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste odpočinek, relax někde u moře? Máme pro vás tipy na levné letenky k moři ve víkendových termínech a přikládáme k tomu nabídku levných hotelů či apartmánů. V článku najdete tipy na prodloužený víkend na Mallorce a ve španělském Alicante. Pro zajímavost, aktuální předpověď počasí říká, že o nejbližším víkendu zalije Mallorku sluníčko a teplota nad 27 °C. Podobné teploty očekávají i v Alicante, i když zde se může objevit několik přeháněk.

  • Mimořádně levné letenky k moři na Sicílii

    (02.06.2011, Rádi cestujeme) Plánujete dovolenou na léto? Našli jsme velmi levné letenky k moři na Sicílii do města Trapani. Zpáteční letenky startují za cenu od 588 Kč za osobu vč. tax. V ceně chybí pouze případný poplatek za platbu. V ceně jsou příruční zavazadla. z Memmingen (Mnichov) do Trapani - odlet 5.7./přílet 21.7. Ryanair (objednat) 588 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.