ČSA prodává dceřinnou společnost

02. 08. 2010     Akční letenky.cz

Tradiční český přepravce ČSA prodává svoji dceřinnou slovenskou společnost Slovak Air Services. Jak informoval deník aero.sme.sk, je prozatím zájem potencionálních kupců nejistý. O nákupu údajně vůbec neuvažuje společnost Danube Wings. Ryanair naopak mlží a odmítá se k možnému nákupu vyjadřovat. Slovak Air Services především poskytují odbavovavcí služby pro letadla, cestující a náklad na převážně slovenských letištích.

Štítky:
ČSA, Slovak Air Services

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • EasyJet prodává letenky na letní sezónu 2011

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost EasyJet nabízí v prodeji letenky do Bristolu a Londýna na období jara a léta 2011 již nyní. Cena letenek se pohybuje v tomto období od 709,- Kč. Pokud tedy plánujete letní výlety či dovolenou, letenky do Bristolu a Londýna si u EasyJetu můžete zakoupit už teď.

  • EasyJet získal ocenění Nejlepší nízkonákladová letecká společnost Evropy 2011

    (30.06.2011, Rádi cestujeme) Přední evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet zvítězila v soutěži o Nejlepší nízkonákladovou leteckou společnost v Evropě. Cena, o které rozhodovali sami cestující, byla easyJet udělena na World Airline Awards na Pařížské letecké show. easyJet má nejlepší leteckou síť v Evropě a je čtvrtou největší leteckou společností Evropy.

  • Germanwings - nejproduktivnější německá letecká společnost

    (04.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Germanwings patří mezi nejproduktivnější podniky v Německu. To je výsledek v úterý zveřejněné studie společnosti Profiles International, přičemž studie pracuje s různými odvětvími. Mezi leteckými společnostmi mají Germanwings nejlepší ohodnocení, a jsou proto nejproduktivnější německou aerolinkou.

  • Nová letecká společnost: German Sky Airlines

    (19.11.2010, Akční letenky.cz) Aerolinky operující v Německu získaly konkurenci. Jak informoval deník planes.cz, Úřad civilního letectví v Německu potvrdil společnost German Sky Airlines jako leteckého provozovatele. Hlavní hub společnosti je Letiště Dusseldorf. Aerolinka začíná své lety provozovat s Boeingem 737-800. Čeští cestovatelé mohou využít zejména lety z Vídně, aerolinka prozatím z České republiky neoperuje.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bangladéše

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.