LOT omezuje lety z Krakowa

03. 08. 2010     Akční letenky.cz

LOT, tradiční polská aerolinka, omezuje pro zimní období lety z Letiště Krakow. Změna se dotkne zejména těch, kteří využívali služeb polské aerolinky při svých cestách do USA, od měsíce listopad totiž již nebude možné sehnat přímé spojení do Chicaga (prozatím 3 x týdně). Přímý spoj do Athén a Říma bude také zrušen.

Štítky:
Letiště Krakow, Lety do Athén, Lety do Říma, Lety do USA, LOT

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA omezuje lety do Hamburku, Boloně a Kodaně

    (14.07.2010, Akční letenky.cz) ČSA se rozhodlo, že začne od září 2010 omezovat lety z Letiště Praha Ruzyně. Konkrétně se jedná o lety do Hamburku, Boloně a o lety do Kodaně. ČSA plánuje zrušení nočního spoje z Prahy do Hamburku a spoje ranního v opačném směru.

  • WizzAir výrazně omezuje lety z Letiště Praha

    (24.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila výrazná omezení počtu letů z Letiště Praha Ruzyně. Místo dosavadních dvou strojů, které pro lety z Prahy využívala, zúží svou flotilu v Praze na pouhý jeden Airbus A320. Omezení se týkají především sezónních letů do Burgasu a Katánie, které WizzAir nadále nebude nabízet.

  • Sopečný mrak opět omezuje leteckou dopravu

    (04.05.2010, Akční letenky.cz) Islandská sopka začala opět přidělávat vrásky letecké dopravě. Tentokrát je omezena letecká činnost na území Velké Británie a Irska, a to z důvodu očekávaného nárůstu koncentrace sopečného prachu nad povolené limity.

  • Ryanair omezuje lety z Německa kvůli daním

    (15.12.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Ryanair ruší celkem 414 letů týdně, 34 linek. Změna přinese pokles počtu cestujících o asi 3 miliony. O práci přijde kolem 3 000 lidí. To vše přinese nově zaváděná německá ekologická daň. Navýšení ceny každé jednosměrné letenky pro krátké vzdálenosti o €8 bude mít zřejmě drastické dopady.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.