Emirates: Z Prahy do exotického Malé na Maledivách jen za 14 930 Kč!

05. 08. 2010     Letenky levně

S nabídkou cenově výhodných letenek do exotického ráje na Maledivách přišla společnost Emirates. Zpáteční letenky z Prahy na letišti v Malé nabízí za pouhých 14 930 Kč! Let probíhá s mezipřistáním v Dubaji, kde mají Emirates svoji základnu. Volných termínů je dost prakticky od nynějška až do října.

Štítky:
Emirates, Letenky na Maledivy, Letenky z Prahy

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Air France: Zpáteční letenky do exotického Karibiku za neuvěřitelných 7 754 Kč

    (07.05.2010, Letenky levně) Letecká společnost Air France přišla s mimořádnou nabídkou, kdy nabízí letenky z letišť v Paříži do Karibiku za neuvěřitelných 7 754 Kč. Paříž Orly - Pointe a Pitre, Guadeloupe - odlet tam například 9. června a návrat 16. června. Paříž Orly - Fort de France, Martinik - odlet tam třeba 2. června a návrat 16. června.

  • Exotická Bombaj za 10 250 Kč

    (11.01.2011, ) Včera jste si mohli přečíst o skvělé akci na levné letenky do Washingotu od společnosti British Airways. Dnes u této aerolinky zůstaneme a podíváme se na další levný let a to do exotického indického města Bombaj. Zpáteční letenku z Prahy do Bombaje na měsíc duben koupíte za 10 250 Kč.

  • Zpáteční letenka do Alžíru za 3 150 Kč

    (12.10.2010, ) S německou nízkonákladovou společností Air Berlin, která je druhou největší aerolinkou v Německu, se můžete na jaře podívat do exotického Alžírska už za 126 Euro, tedy v přepočtu za 3 150 Kč. Cena platí za zpáteční letenku z nedalekého německého letiště Kolín-Bonn (CGN) na letiště Alžír Houari Boumediene (ALG).

  • Zpáteční letenky do Kuala Lumpur za 13 279 Kč

    (15.10.2010, ) Na jaře se můžete vydat do exotického hlavního města Malajsie, Kuala Lumpur, za akční cenu 13 279 Kč. Za uvedenou cenu koupíte let od aerolinek Malaysia Airlines z letiště Frankfurt nad Mohanem (FRA) na letiště Kuala Lumpur (KUL) a zpět.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bulharska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.