Letecká přeprava zvířat – co je dobré vědět?

09. 08. 2010     Akční letenky.cz

Při cestování letadlem chceme sami sobě dopřát pocit bezpečí a pohodlí. To stejné chceme samozřejmě zajistit i pro své zvířecí mazlíčky. Pojďme se spolu nyní podívat na několik doporučení, která se týkají letecké přepravy našich zvířecích nejbližších. Tipy pro létání se zvířaty: Létání se zvířaty vždy zarezervujte dopředu. Nekrmte svého mazlíčka alespoň 6 hodin před plánovaným odletem.

Štítky:
Cestování letadlem

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Létáme s malými dětmi

    (03.11.2010, Akční letenky.cz) Známe je všichni – jsou menšího vzrůstu a vydávají zvuky překračující běžné hladiny lékařem doporučovaného denního hluku. Přesto je milujeme a toužíme je vzít s sebou na naše letecká dobrodružství. Pojďme se spolu nyní podívat na pár tipů a zajímavostí, které je dobré vědět, než se se svými milovanými dětmi vydáme na výlet.

  • Chcete vědět, co vám létá nad hlavou?

    (03.06.2010, Akční letenky.cz) Taky jste už někdy přemýšleli nad tím, které letecké společnosti patří letadlo, které vám právě přeletělo nad hlavou? Zajímá vás, kde se nachází letadlo, ve kterém sedí někdo z vašich blízkých? Zjištěte si to! Stačí, pokud navštívíte stránky, které jsou na tuto problematiku zaměřené (např. planefinder.net nebo flightradar24.com).

  • Letecká přeprava zavazadel. Tipy a návody.

    (27.08.2009, Akční letenky.cz) Letecká přeprava zavazadel je důležitou součástí cestování. Každá letecká společnost má určenou jinou mez, jaká může být váha zavazadla do letadla, a proto je důležité přesně vědět, na co se na stránkách aerolinek dívat. Víte, jak odbavují letiště zavazadla?

  • Central Connect Airlines nově z Prahy do Poznaně

    (18.01.2011, Rádi cestujeme) Ostravská letecká společnost Central Connect Airlines dává o sobě opět vědět a to novou linkou z Prahy do polské Poznaně. Tato pravidelná přímá linka je funkční od 17. ledna 2011. CCA (Central Connect Airlines) ve spolupráci s ČSA provozuje z pražského letiště pravidelná spojení také do Ostravy, Brna a Lipska. Na nové lince do Poznaně budou létat turbovrtulová letadla SAAB 340 s kapacitou 33 míst. Více se dozvíte na stránkách flycca.cz.


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.