Super levné letenky do Johannesburgu. 18 206 Kč

10. 08. 2010     Akční letenky.cz

Super levné letenky do Johannesburgu jsou dostupné již od 18 206 Kč! Jedná se o výbornou zprávu pro všechny milovníky Afriky. Takže pokud vás rytmické vlnění místních domorodců za zvuků tradičního afrického djembe a řev lvů nenechává chladnými, neváhejte si vychutnat tuto leteckou lahůdku při cestování s tradičním britským přepravcem British Airways.

Štítky:
British Airways, Letenky British Airways, Letenky do JAR, Letenky do Johannesburgu

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Super levné letenky do USA. Od 9846 Kč

    (22.11.2010, Akční letenky.cz) Pro ty z vás, kteří si chtějí procvičit svůj anglický akcent máme výborné zprávy. Do země svobody se totiž s tradičním přepravcem Lufthansa můžete podívat už od 9846 Kč! Cena vaší super levné letenky do USA přitom obsahuje veškeré poplatky, daně a zahrnuje i zpáteční cestu (i se zavazadly).

  • easyJet: super levné letenky do Milána od 1018 Kč

    (22.10.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka easyJet přinásí nové akční letenky. Tentokrát se můžete levně podívat do Milána a to již od 1018 Kč za zpáteční cestu včetně daní! Další poplatky se odvíjí od vašeho rozhodnutí o způsobu platby a od zavazadel. Doporučujeme cestovat „nalehko“, tedy vzít si do letadla pouze příruční zavazadlo.

  • Super extra levné letenky na Kubu – od 10473 Kč

    (04.02.2011, Akční letenky.cz) Lákají vás pravé kubánské doutníky rolované na stehnech kubánskách žen, pravý kubánský rum Havana či místní pulzující hudba? Tak vzhůru na cesty od pouhých £369 či-li 10 473 Kč! Akční letenky vám představují extra levné letenky na Kubu z Londýna (dle kódů) včetně navazujících spojů z Letiště Praha Ruzyně (PRG) či Letiště Brno (BRQ).

  • S Wizzairem levně z Brna do Londýna

    (11.11.2010, Rádi cestujeme) Nyní lze zakoupit levné letenky z Brna do Londýna u Wizzairu. Wizzair totiž na této trase spustil, tzv. SUPER PROMO akci. Ceny letenek se tak pohybují od 129,- Kč (bez poplatku za platbu). Trasa Brno-Londýn je u Wizzairu nová, a Wizzair se zřejmě snaží přilákat na tuto trasu co nejvíce cestujících.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.