Danube Wings – novinky & letový řád

12. 08. 2010     Akční letenky.cz

Aerolinka Danube Wings letos v červnu a červenci přepravila na svých pravidelných a charterových linkách celkem 6286 slovenských a 5470 italských pasažérů k moři, celkem hovoříme o téměř 12000 cestujících. Konkrétně  se jedná o linky do Splitu, Zadaru, Rijeky a Katánie. Mezi chartrové lety patřily linky do Lamezie a Burgasu.

Štítky:
Danube Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Novinky z letiště Katowice

    (30.09.2009, Akční letenky.cz) Polské letiště Katowice (IATA kód: KTW) je často využíváno také českými cetujícími. Díky své výhodné poloze nedaleko Krakova ho totiž obsluhují některé nízkonákladové letecké společnosti (např. WizzAir, Ryanair, Germanwings). O tom, že i sekundární letiště zažívají velký rozvoj, jistě svědčí hned dvě novinky, kterými se letiště Katowice může pochlubit.

  • Smart Wings zvýší frekvencí letů do Paříže

    (12.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings včera oznámila, že zvýší frekvence letů Praha – Paříž. Nově bude létat do Paříže celkem 13x týdně. Hlavním důvodem je podle Smart Wings velký zájem o hlavní francouzské město.

  • Smart Wings: letenky do Španělska na léto 2010

    (30.11.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings přidala do svého systému další lety do Španělska. Letenky Praha – Ibiza a Praha – Palma de Mallorca budou podle stránek Smart Wings operovány letouny Boeing 737.

  • Danube Wings nabízí letní lety za zaváděcí ceny

    (08.03.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí nové letní lety a s nimi i zaváděcí ceny. Během letní sezóny přidává Danube Wings lety například do Chorvatska či Itálie.


Sponzorované odkazy


Letenky do Srbska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.