Austria Airlines bude létat do Bagdádu

17. 08. 2010     Rádi cestujeme

Od 31.10.2010 plánují Austrian Airlines zahájení pravidelného provozu na lince Vídeň-Bagdád-Vídeň. Předpokladem je pozitivní bezpečnostní situace. Lety budou provozovány 4x týdně s letovým řádem, který umožňuje velice dobré návazné spojení z/do Prahy. V letadlech typu Airbus A320 s naším Premium Servisem si cestující v Business třídě budou užívat stejně vysoký komfort jako na dálkovém letu.

Štítky:
Austrian, Lety do Bagdádu, Lety do Iráku

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Linka Aeroflotu Drážďany – Moskva bude od léta 2011 létat 4× týdně!

    (08.08.2010, Letenky levně) Ruská letecká společnost Aeroflot se rozhodla posílit své spojení mezi Moskvou a Drážďanami, a od léta 2011 bude létat i v neděli. S platností od 27. března 2011 tak tento spoj doplní pondělí, středeční a páteční linku. Let bude operován Airbusem A319 se 116 místy, přičemž let bude trvat zhruba dvě a půl hodiny.

  • Singapore Airlines bude létat do Mnichova

    (16.12.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Singapore Airlines včera oznámila, že bude od 28. března 2010 létat na lince Mnichov – Singapur. Let bude operován letounem Boeing 777-300ER celkem pětkrát týdně vždy v úterý, čtvrtek, pátek, sobotu a neděli. Letiště Mnichov je již druhou německou destinací Sinagapore Airlines – dvakrát denně létá také do Frankfurtu.

  • Potvrzeno: Ryanair bude létat do Tallinnu

    (30.09.2010, Rádi cestujeme) Včera jsme vás informovali o tom, že Ryanair jedná s letištěm v Tallinnu o poplatcích, a že je pravděpodobné, že bude Ryanair do Tallinnu létat. A dnes je tato zpráva potvrzena. Ryanair bude nově létat do Tallinnu a to z Osla, Stockholmu, Edinburghu, Dublinu, Londýna, Düsseldorfu a Milana. Uvidíme zda Ryanair přidá španělská města Madrid a Barcelonu, případně také belgický Brusel.

  • 95% aerolinky Malév bude vlastnit stát

    (01.03.2010, Akční letenky.cz) Maďarská aerolinka Malév bude podle páteční dohody mezi vládou a maďarskými a ruskými akcionáři patřit z 95% maďarskému státu, zbylých 5% bude vlastnit ruský akcionář AirBridge. Hlavním cílem tohoto opatření je záchrana a restrukturalizace letecké společnosti. Aerolinka Málev, která nabízí také spojení Praha – Budapešť, by se měla díky restrukturalizaci stát ziskovou nejpozději v roce 2012.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.