Přehled nízkonákladových leteckých společností

18. 08. 2010     Rádi cestujeme

Nejlevnější letenky určitě nabízí Ryanair (teď máme naději, že se v Brně udrží a bude tam základna, to by přineslo mnohem více línek) a Wizzair. Obě tyto společnosti mívají akce, při níž cena letenky (vč. poplatků) je velice nízká, platí se pouze transakční poplatek - okolo 200 Kč na osobu, zpáteční let - záleží od společnosti a někdy i kartě, kterou při transakci použijete.

Štítky:
Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nízkonákladové letecké společnosti v ČR

    (14.04.2011, Akční letenky.cz) Dnes jsme si pro čtenáře připravili přehled nízkonákladových aerolinek létajících z České republiky. Konkrétně jsme vybrali takové letecké společnosti, které mívají ve své nabídce výhodné lety a které provozují lety z letišť v Praze, Brně a Ostravě. Asi nejčastěji se zde objevují články o aerolince Ryanair, ta však bohužel nabízí levné letenky pouze z Brna.

  • Nejbezpečnější letecké společnosti

    (25.01.2010, Akční letenky.cz) Server sme.sk s odvoláním na německý časopis Aero International odhalil 7 nejbezpečnějších leteckých společností. Mezi 3 nejbezpečnější letecké společnosti byly podle statistik JACDEC evidující letecká neštěstí a havárie zařazeny australská aerolinka Qantas, finská společnost Finnair a portugalská TAP Portugal.

  • Velké letecké společnosti budou propouštět

    (07.09.2009, Akční letenky.cz) ČSA není jedinou leteckou společností, která nejspíš bude propouštět. Finanční problémy, které si žádají omezení kapacit leteckých společností, řeší i Air France – KLM a British Airways. Podle aero.sme.sk chystá Air France snížení stavu až o 1500 zaměstnanců. British Airways údajně počítá s odchodem až 4000 lidí.

  • Levné letenky od 269 Kč se společností WizzAir

    (16.04.2010, Akční letenky.cz) Pokud si najdete minutku a prohledáte stránky společnosti WizzAir, zjistíte, že některé z jejích akčních letenek nejsou vůbec k zahození. Pro ty z vás, kteří se třesou na soukromé objevitelské cesty do Liverpoolu, Říma nebo Benátek, máme několik tipů na levné letenky z Prahy přímo do těchto destinací.


Sponzorované odkazy