Emirates airlines přidávají linky s A380kou

23. 08. 2010     Rádi cestujeme

Emirates airlines chce přidat další destinaci, na kterou bude posílat svá letadla Airbus A380. Touto trasou by měla být Dubaj - Hong Kong. Emirates mají celkem 12 letadel A380 v provozu a 78 jich má objednáno. A co Emirates nabízí v letadlech Airbus A380? Tak například koupelnu, bary, lůžka, promítání filmů apod. Airbus A380 je v současné době největší osobní dopravní letadlo světa. Letadlo má dvě paluby, je poháněno čtyřmi dvouprodovými motory. Letadlem lze přepravit až 853 cestujících. Rozpětí křídel má téměř 80 metrů.

Štítky:
Emirates

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair oznámil další tři linky

    (11.02.2010, Akční letenky.cz) S novými trasami nízkonákladové letecké společnosti Ryanair jakoby se v poslední době roztrhl pytel. Včera totiž aerolinka oznámila další tři nové linky – tentokrát ze skotského Edinburghu do Fara, Marakéše a Paříže. Všechny tři linky budou k dispozici od května, zatím ale v timetablu nenajdete konkrétní data.

  • WizzAir ruší linky na sever

    (11.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir ruší některé linky do severských států. Konkrétně se jedná o linky Praha – Oslo (Torp) a Praha – Malmö. V timetablu je sice obě najdete až do října, ovšem poslední lety, které najdete v bookingu jsou plánované na středu 24. února. Na obou linkách zakoupíte letenky nejlevněji od 399 Kč.

  • Nové linky aerolinky Ryanair: Malaga & Alghero

    (28.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladový přepravce Ryanair otevírá dvě nové linky. Tentokrát se jedná o letní destinace Malaga a Alghero. Nové linky do španělské Malagy i do sardinského Alghera provozuje Ryanair z Bratislavy 2 x týdně a to každou středu a neděli (Malaga) a čtvrtek a neděli (Alghero).

  • Smart Wings nabízí další nové linky

    (15.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings přidala do svého systému další nové linky. Od 26. června do 29. srpna 2010 bude možné létat jednou týdně v neděli na trase Praha – Malta. Další nové linky míří do Řecka. Dvakrát týdně vždy v úterý a pátek bude od 4. června do 28.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.