Nejlevnější letenky do Moskvy, Petrohradu nebo na Madeiru

25. 08. 2010     Rádi cestujeme

Ceny letenek a apartmánu jsou za dvě osoby. Air Berlin nabízí zlevněné letenky například do Moskvy, Petrohradu anebo na Madeiru. Mezi další zajímavé destinace v podání Air Berlin patří Kodaň a Nice.

Štítky:
Air Berlin, Letenky Air Berlin, Letenky do Moskvy, Letenky do Petrohradu, Letenky do Portugalska, Letenky do Ruska, Letenky na Madeiru

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Moskvy? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování do Moskvy, Fara nebo Cagliari

    (28.05.2010, Rádi cestujeme) Informace o akčních levných letenkách jsme sbírali od společností Ryanair, Wizzair a Air Berlin.Zajímavé akční letenky jsou na trasách Katovice-Bologna, Bratislava-Bari anebo Frankfurt-Faro. Zajímavá je i cena letenky z Berlína do Moskvy. Wizzair tradičně nabízí levné letenky z Prahy do Milana.Levné ubytování najdete, například v portugalském městě Faro, anebo v italském městě Bologna. Levně se dá ubytovat také v ruském Petrohradu.

  • Nejlevnější akční letenky nejen do Milana, Londýna nebo Edinburghu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky najdete například na trasách Praha-Edinburgh v předvánočním termínu (tabulka Jet2.com); dále může zaujmout zlevněná letenka Berlín-Petrohrad, opět v předvánočním termínu. V tabulkách take najdete nejlevnější letenky do Paříže anebo Londýna. Levné letenky v článku se pohybují už od 5 € / 130 Kč. Levně lze letět na ostrov Gran Canaria, cena zpáteční letenky pro dva je cca. 2 000,- Kč. Na tomto ostrově jsme také našli levné ubytování s cenou cca. 290,- Kč na osobu/noc.

  • Rezervujte na příští rok: Letenka do Moskvy za 2 510 Kč

    (09.05.2011, ) Říkáte si, že rezervovat si nyní letenky na příští rok je předčasné? Možná ano, ale pokud zaplatíte za zpáteční letenku do Moskvy jen 2 510 Kč, určitě stojí rezervace předem za to. Cena platí za zpáteční letenku z Berlína do Moskvy a je včetně poplatků.

  • Zpáteční letenka do Moskvy jen za 4 145 Kč

    (14.12.2010, ) Zpáteční letenky z Prahy do Moskvy si nyní můžete u jedné z největší evropské aerolinky – Lufthansa, zabookovat jen za 4 145 Kč. Ceny se samozřejmě liší podle vybraných dat, nicméně pokud vyberete první 3 měsíce po vánocích (leden, únor nebo březen) se se pohybuje nejvýše o tisícikorunu výše.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.