Nejlevnější akční letenky a ubytování: Lisabon, Neapol, Pisa

27. 08. 2010     Rádi cestujeme

Opět jsme hledali nejlevnější akční letenky společností Ryanair, Wizzair a EasyJet. Mezi zajímavé destinace by mohl patřit Lisabon. Za 4 dny ubytování a letenky - to vše pro dvě osoby - zaplatíte celkem 5 418,- Kč. Atény jsou zhruba o tisíc korun dražší. Odlet je z Berlína. Z Prahy je zajímavá trasa do Neapole. Dvě osoby zaplatí za ubytování a letenky cca. 4 300,- Kč.A co takhle si zaletět na prodloužený víkend do italské Pisy? Letenka pro dvě osoby, tam i zpět, vč. tax (bez poplatku za platbu) stojí 40 €. Nevynechali jsme také nabídku nejlevnějších letenek k moři, např. na Sicílii.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky do Itálie, Letenky do Lisabonu, Letenky do Neapole, Letenky do Pisy, Letenky do Portugalska, Letenky easyJet, Letenky Ryanair, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lisabonu? Zajímají vás letenky Neapol? Vybírejte pohodlně online!
  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Dublin, Brusel, Londýn

    (24.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky jsou tentokrát od 190,- Kč. Za velmi zajímavou cenu lze letět do Dublinu - cena za dvě osoby je 2 268,- Kč. Tato cena patří k těm nejnižším, za kolik lze v tomto období letenku do Dublinu koupit. I ubytování v tomto městě je poměrně levné - 780,- Kč na noc za dvě osoby.Celkem za ubytování na tři dny a letenky pro dvě osoby zaplatíte přibližně 4 610,- Kč. Opět platí, že v ceně letenek je příruční zavazadlo, cena je vč. tax. V ceně letenky chybí pouze poplatek za platbu (5 €).

  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Milan, Bari, Fez

    (31.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky se pohybují dnes od 92,- Kč - Wizzair do této chvíle neukončil svou slevovou akci, dá se očekávat, že v průběhu dne dojde k ukončení nebo prodloužení. Ryanair vydal akci, kdy nabízí letenky od 6 €. Mezi zajímavé destinace patří Milan, Bari, Brusel anebo Fez. Do Maroka se můžete ve dvou letecky dopravit z Bratislavy, přes Milan do Fezu za 48 €. V ceně je i zpáteční letenka, taxy, příruční zavazadla. Chybí poplatek za platbu, který je však nízký.Rádi bychom vás také upozornili, že jsme spustili další kolo fotosoutěže, do které se může zapojit každý registrovaný uživatel našeho webu. Soutěží se o pobyt v Alpách, na Fatře u Liptova a o pobyt v Krkonoších.

  • Nejlevnější akční letenky od Ryanair jsou od 130 korun

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí nejlevnější akční letenky od 130,- Kč / 5 €. Z Česka za tuto cenu poletíte pouze z Prahy do Stockholmu, aspoň podle Ryanairu. My jsme za tuto cenu letenku do Stockholmu nenašli. Ze slovenské Bratislavy lze letět levně např.  do Bari, Bruselu, Pisy apod. Odlety z Brna zůstávají poměrně "drahé". Velmi levné letenky jsou například do Londýna - dvě osoby zaplatí cca. 529,- Kč. Ubytování pak stojí něco málo přes 1 000 korun za noc a dvě osoby. Levné ubytování lze najít i v Barceloně.

  • Nejlevnější akční letenky nejen do Milana, Londýna nebo Edinburghu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky najdete například na trasách Praha-Edinburgh v předvánočním termínu (tabulka Jet2.com); dále může zaujmout zlevněná letenka Berlín-Petrohrad, opět v předvánočním termínu. V tabulkách take najdete nejlevnější letenky do Paříže anebo Londýna. Levné letenky v článku se pohybují už od 5 € / 130 Kč. Levně lze letět na ostrov Gran Canaria, cena zpáteční letenky pro dva je cca. 2 000,- Kč. Na tomto ostrově jsme také našli levné ubytování s cenou cca. 290,- Kč na osobu/noc.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.