Ryanair letenky – sleva až 40 %

31. 08. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladový přepravce Ryanair dnes opět vyhlašuje novou akci na letenky. Zarezervujte si svoje letenky již dnes a můžete využít slevu až 40 % na svůj let! Akční nabídka je sice platná až do čtvrtka, ale nejlevnější letenky bývávají u společnosti Ryanair rozebrány již během prvního dne.

Štítky:
Akční letenky, Ryanair, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair – levné letenky pouze od 79 Kč/€3

    (23.07.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladovka Ryanair nabízí levné letenky. Akční nabídka letenek platí do pondělí 26. července 2010 a vztahuje se na lety od 1. do 30. září 2010. V rámci slev můžete pořídit velmi levné letenky pouze od 79 Kč či chcete-li €3.

  • Zpáteční let do Londýna za 498 Kč

    (18.11.2010, ) Pokud jste v nejbližší době vstoupili na web dopravce Ryanair a podívali jste se na typické místo pro zobrazení aktuálních slev (levý panel), určitě jste zjistili, že Ryanair má na vybrané lety z Brna velmi výhodné ceny. Akce platí konkrétně pro lety do Londýna a Milána. Právě Londýn je vhodný například pro povánoční nákupy.

  • Qatar Airways nabízí slevu na oslavu ramadánu

    (09.09.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Qatar Airways spustila slevu na letenky. Qatar Airways chce oslavit měsíc ramadán nabídkou velkých slev: 15% pro ekonomickou třídu a 10% pro business a první třídu. Sleva se vztahuje na zpáteční letenky. Tato akční nabídka platí pro všechny lety s odletem v září, které si cestující zarezervují do 20. září 2009.

  • Akční letenky a levné ubytování: sleva 50% u Ryanairu

    (28.07.2010, Rádi cestujeme) Dnes poměrně nečekaně vydal Ryanair další ze série svých akčních slev letenek. Díky tomu můžete levně letět z Prahy do Stockholmu - i za 135,- Kč! Více nabídek je opět z Bratislavy. Letenky za 5 € nakoupíte na trase do Pisy, Bruselu či Bologně. Takže pokud si vystačíte s příručním zavazadlem, do těchto měst můžete ve dvou vycestovat za přibližně 510,- Kč! Levné letenky jsou také do Glasgowu. Cena za dvě osoby je cca. 1 550,- Kč vč. tax. Do tohoto města je levné i ubytování. V tabulce najdete i další trasy. Veškeré ceny jsou za dvě osoby, vč. tax.


Sponzorované odkazy