Lufthansa & Germanwings: společné tarify a věrnostní programy

31. 08. 2010     Akční letenky.cz

Od prvního dne září 2010 je možno pro účastníky programu Miles & More u aerolinky Germanwings (a to u všech letů) nejenom uplatňovat svoje míle, ale také je navíc získávat.

Štítky:
Germanwings, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Žádné čáry, žádné triky, letenky do Ameriky: 11800 Kč

    (02.07.2010, Akční letenky.cz) Pojďme si společně omrknout letenky do USA! Ve hře je několik nabídek od rozličných společností, nás cenově nejvíce zaujaly akční letenky od Delta Air Lines a KLM. Nejlevnější letenky do Ameriky lze sehnat již za 11 800 Kč, pokud toužíte cestovat už ke konci léta, budete si ovšem muset trochu připlatit.

  • Cestujeme Evropou: letenky levně od 934 Kč

    (11.10.2010, Akční letenky.cz) Pojďme se společně postavit na odpor zimnímu počasí a najděme trochu radosti v cestování! WizzAir totiž nabízí bezva akce na letenky, stačí si sbalit kufry a hurá na výlet! Omrkněte s námi následující akční letenky, jejichž cena začíná na částce 934 Kč.

  • Levné letenky do Pekingu a jinam od 11171 Kč

    (14.12.2010, Akční letenky.cz) Pojďme se společně podívat na některé příjemně levné letenky. Tentokrát se můžeme osvěžit pobytem v Pekingu (od 11171 Kč), zaletět se podívat do Bombaje (od 12927 Kč) či si na vlastní oči prohlédnout Kuwait (od 12281 Kč) a Hong Kong (14731 Kč). Pro rezervaci daných destinací klikněte zde. Cena letenek fluktuuje.

  • Kouzelné Estonsko: letenky od 3408 Kč

    (01.11.2010, Akční letenky.cz) Už jste se někdy podívali do Estonska? Pokud ne, máte jedinečnou příležitost tak učinit od pouhých 3408 Kč tzv. „se vším všudy“. Pokud se rozhodnete odletět z Letiště Brno s aerolinkou Ryanair a přestoupit v Londýně, můžete si tyto akční letenky vychutnat pro měsíce leden či únor 2011. Pojďme se společně podívat na následující příklad.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.