Jak staré je letadlo, se kterým letíte?

02. 09. 2010     Akční letenky.cz

Pro nadšené cestovatele a fanoušky letectví si pro vás Akční letenky opět připravily jednu lahůdku. Tentokrát vám představíme webový portál airframes. Zájemci si zde mohou zadat registrační značku/výrobní číslo letadla (např. G-EUPU) a v mžiku oka se dozví, že cestovat budou s Airbusem A-319, provozovaným aerolinkou British Airways a že letadlo bylo vyrobeno v roce 2000.

Štítky:
Cestování letadlem

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: letenky od 94 Kč

    (02.08.2010, Akční letenky.cz) WizzAir letenky jsou protentokrát dostupné od pouhých 94 Kč. Nízkonákladový přepravce si tak připravil milé překvapení pro všechny, kterým nevadí odlety z Polska. Pro ty, kterým nejvíce vyhovují odlety z Letiště Praha Ruzyně, má aerolinka v zásobě také několik lahůdek v podobě nejedné cenově výhodné letenky.

  • Levné letenky do Dublinu: Z Brna jen za 1 009 Kč!

    (09.11.2010, Letenky levně) Ceny letenek do Irska po odchodu Ryanairu z Prahy vzrostly, přesto se dají sehnat již za cenu kolem tisíce korun. Důkazem je třeba kombinovaný let od společností Wizzair a Ryanair, se kterým se z Brna do Dublinu a zpět dostanete již za 1 009 Kč.

  • ČSA: Bonusové letenky OK Plus nyní jen za polovinu mílí!

    (06.04.2011, Letenky levně) Naše národní aerolinky ČSA přišly se zajímavou nabídkou pro členy věrnostního programu OK Plus, kterým nyní k zakoupení určitých letenek bude stačit jen polovina běžně potřebných mil. Například za zpáteční letenky z Prahy do gruzínského Tbilisi tak dáte jen 17 500 Kč mil plus povinné letištní taxy.

  • Levné letenky z Brna: Vánoční Milán jen za 298 Kč!

    (10.11.2010, Letenky levně) Po nějakém tom týdnu je tu opět nabídka na levné letenky z Brna do Milána, kam se můžete vypravit za skvělých 298 Kč! Na lince Brno - Milán Bergamo operuje ultranízkonákladový Ryanair, se kterým se můžete vydat třeba v termínu od 11. prosince do 15. prosince.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.